180
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας | Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διαμέρισμα-φιλέτο που ανήκει στο Κράτος νοικιάζει ο Δημήτρης Βίτσας

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2018, 16:39
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Βίτσας
|Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Διαμέρισμα-φιλέτο που ανήκει στο Κράτος νοικιάζει ο Δημήτρης Βίτσας

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2018, 16:39

Διαµέρισµα που ανήκει στις Ενοπλες Δυνάμεις σε κεντρικό σημείο της Αθήνας και μάλιστα χωρίς να είναι γνωστό το ύψος του ενοικίου, χρησιμοποιεί ιδιωτικά ο αναπληρωτής υπουργός Αµυνας ∆ηµήτρης Βίτσας.

Όπως γράφει το Σάββατο η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο κ. Βίτσας νοικιάζει από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ακαδηµίας, στη διασταύρωση µε την οδό Αµερικής.

Σε άλλο διαμέρισμα, στον πέμπτο όροφο κατοικεί ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχάλης Κωσταράκος.

Από τις φωτογραφίες στον επίσημο κόµβο της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας (ΥΠΑΑΠΕ∆) φαίνεται ότι και οι δύο όροφοι είναι λειτουργικοί, ενώ ο πέμπτος όροφος έχει ανακαινιστεί και εξωτερικά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του αναπληρωτή υπουργού σε επικοινωνία του με την εφημερίδα, αν και αρχικά είχε αρνηθεί να απαντήσει, επιβεβαίωσε την αρχική πληροφορία και έκανε λόγο για «νόµιµη διαδικασία µίσθωσης».

Όπως εξήγησε «ο κ. Βίτσας πληρώνει παραπάνω από το προβλεπόµενο», ενώ προσέθεσε ότι ο αναπληρωτής υπουργός διατηρεί το δικαίωµα χρήσης των νόµιµων µέσων «σε περίπτωση που θιγεί από το δηµοσίευµα».

Οι δύο όροφοι της πολυκατοικίας τους οποίους χρησιμοποιούν ο υπουργός και ο στρατηγός έχουν χαρακτηριστεί ως «επιχειρησιακά αναγκαίοι», συμπληρώνει  το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...