342
Η Στόρμι Ντάνιελς έχει παρουσία και σε μέινστριμ ταινίες | Wikipedia/© Glenn Francis, www.PacificProDigital.com

Πλήρωσε ο Τραμπ πορνοστάρ για να μην αποκαλύψει την σχέση τους;

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2018, 11:56
Η Στόρμι Ντάνιελς έχει παρουσία και σε μέινστριμ ταινίες
|Wikipedia/© Glenn Francis, www.PacificProDigital.com

Πλήρωσε ο Τραμπ πορνοστάρ για να μην αποκαλύψει την σχέση τους;

Protagon Team Protagon Team 13 Ιανουαρίου 2018, 11:56

Μέσα στην προεκλογική περίοδο, το 2016, δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ κατέβαλε 130.000 δολάρια σε πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα των ακινήτων το 2006, αναφέρουν νέα δημοσιεύματα για το παρελθόν του προέδρου των ΗΠΑ.

Η συναλλαγή μεταξύ του δικηγόρου Μάικλ Κόεν και της Στέφανι Κλίφορντ κλείστηκε και έγινε έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές, σύμφωνα με την Wall Street Journal που αποκάλυψε την υπόθεση.

Η Κλίφορντ, η οποία είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς, είχε αναφέρει κατ’ ιδίαν πως είχε συνευρέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006, στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχαν πολλές διασημότητες κοντά στη λίμνη Τάχο, στα σύνορα της Καλιφόρνιας και της Νεβάδας.

Ο Τραμπ ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια Τραμπ.

Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά το θέμα. «Πρόκειται για παλιές πληροφορίες που ανακυκλώνονται», καθώς «είχαν δημοσιευθεί και διαψευστεί κατηγορηματικά ήδη πριν από τις εκλογές», διαβεβαίωσε αξιωματούχος της προεδρίας των ΗΠΑ.

Η Κλίφορντ αρνείται και αυτή κάθε σχέση -σεξουαλική ή μη- με τον Τραμπ, όπως φαίνεται στη δήλωση που έκανε στο Buzzfeed.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του και αφού εξελέγη πρόεδρος, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε από πολλές γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση ή ανάρμοστη συμπεριφορά απέναντί τους. Ορισμένες από τις υποθέσεις είχαν εκτυλιχτεί, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, πριν από χρόνια. Ο ίδιος διαψεύδει όλες αυτές τις καταγγελίες.

Στην περίπτωση της Κλίφορντ δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει ότι οι υποτιθέμενες συνευρέσεις της με τον Τραμπ δεν ήταν συναινετικές.

Όπως σημειώνει ο Guardian, λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η προεκλογική εκστρατεία το 2016, η Κλίφορντ φημολογούταν ότι συζητούσε με την δημοφιλή πρωινή εκπομπή «Good Morning America» να αποκαλύψει ότι είχε σχέση με τον Τραμπ.

Ηταν λίγο μετά την αποκάλυψη της ηχογράφησης στην οποία ο Τραμπ έκανε χυδαία και σεξιστικά  σχόλια για τις γυναίκες, όταν η συμπεριφορά του ήταν υπό έλεγχο.

Τελικά η Κλίφορντ δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή.

Αλλη μία πορνοσταρ, η Τζέσικα Ντρέικ, τον είχε κατηγορήσει περίπου την ίδια περίοδο, το 2006, ότι την θώπευσε και ότι της πρόσφερε χρήματα για τον συνοδεύσει σε ένα πάρτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...