348
|

Τατσόπουλος: Εθνική ντροπή – Κατάπτυστη κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2017, 21:46

Τατσόπουλος: Εθνική ντροπή – Κατάπτυστη κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 30 Δεκεμβρίου 2017, 21:46

Αντιδράσεις προκάλεσε η εσπευσμένη απόφαση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα να υποβάλει αίτηση ακύρωσης του ασύλου που χορηγήθηκε νωρίτερα στον τούρκο στρατιωτικό —έναν από τους οκτώ που έχουν καταφύγει στη χώρα μας μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου 2016. Η σπουδή του Μαξίμου, μετά την οργή της Αγκυρας, να υποβάλει ένσταση στην απόφαση της Επιτροπής Ασύλου, καυτηριάστηκε κατ’ αρχάς από τον συγγραφέα και πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος έκανε λόγο για «κατάπτυστη κυβέρνηση» και «ασπόνδυλα ανθρωπάκια».

«Δεν προλάβαμε καν να χαρούμε για την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης να προσφέρει πολιτικό άσυλο σε έναν από τους οκτώ τούρκους ικέτες, εναρμονισμένη πλήρως με την αντίστοιχη τελεσίδικη απόφαση του Άρειου Πάγου για τη μη έκδοσή τους και, μόλις η Άγκυρα γάβγισε -“η παροχή πολιτικού ασύλου θα έχει συνέπειες”-, πανικόβλητη η κατάπτυστη ελληνική κυβέρνηση, ναι, έκανε το μέχρι πρότινος αδιανόητο: υπέβαλε αίτηση ακύρωσης της απόφασης για πολιτικό άσυλο» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Τατσόπουλος, για να συμπληρώσει:

«Eτσι, παρά τα παχιά της λόγια, συνεχίζει ο συγγραφέας, παρά τα φούμαρά της για ευρωπαϊκό κράτος δικαίου, για διαχωρισμό των τριών εξουσιών και πλήρη σεβασμό στις αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας, το τσίρκο του Τσίπρα, του Καμμένου και του Κοτζιά απέδειξε περίτρανα αυτό που ο πρωθυπουργός ποτέ δεν διέψευσε, αυτό που ο κόσμος είχε τούμπανο και ο ίδιος κρυφό καμάρι: πράγματι ο Τσίπρας, κατά παράβαση κάθε αρχής δικαίου, είχε υποσχεθεί στον δικτάτορα της Τουρκίας να επιστρέψει τους Οκτώ και, να που τώρα, μπροστά στα μάτια μιας εμβρόντητης κοινής γνώμης, ξεκινάει την υλοποίηση της υπόσχεσής του».

«Αυτή η κυβέρνηση είναι ένα μπουλούκι από φοβισμένα ανθρωπάκια που, όχι το ανάστημά της δεν μπορεί να σηκώσει απέναντι στον τούρκο τύραννο, αλλά θρασύτατα επαίρεται και για το αντίθετο. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει. Καμία ανοχή από την αντιπολίτευση σε αυτήν την εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση. Έως ότου πέσει, τυχαίνει πάλι ο κλήρος στην ελληνική δικαιοσύνη να διασώσει την εθνική μας αξιοπρέπεια. Να τρίψει στη μούρη αυτών των ασπόνδυλων υποκριτών την αίτηση ακύρωσης και κάθε αίτησης ακύρωσης στο μέλλον» καταλήγει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...