307
O Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι μόνο ο ίδιος στις τηλεοπτικές οθόνες αλλά τις παρακολουθεί τουλάχιστον 4 με 8 ώρες ημερησίως, σύμφωνα με τους New York Times | REUTERS/Omar Sobhani

New York Times: Κολλημένος με την τηλεόραση ο Τραμπ – «Εγώ διαβάζω» απαντάει

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2017, 12:29
O Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι μόνο ο ίδιος στις τηλεοπτικές οθόνες αλλά τις παρακολουθεί τουλάχιστον 4 με 8 ώρες ημερησίως, σύμφωνα με τους New York Times
|REUTERS/Omar Sobhani

New York Times: Κολλημένος με την τηλεόραση ο Τραμπ – «Εγώ διαβάζω» απαντάει

Protagon Team Protagon Team 10 Δεκεμβρίου 2017, 12:29

Nτόναλντ Τραμπ ο τηλεορασόπληκτος! Με το που ξυπνάει, ο αμερικανός πρόεδρος ανοίγει την τηλεόραση και όπως γράφουν οι New York Times, σε καθημερινή βάση περνάει μπροστά στην οθόνη της τέσσερις με οκτώ ώρες!

Σύμφωνα με πάντα με τους New York Times που επικαλούνται πηγές κοντά στο περιβάλλον του προέδρου των ΗΠΑ, το τηλεοπτικό μενού του αρχίζει με το «μισητό» για τον ίδιο CNN – δίκτυο που επικρίνει συχνά – πυκνά για τον τρόπο που παρουσιάζει τις ειδήσεις (κατά καιρούς το έχει χαρακτηρίσει ως «στρατηγείο» των fake news).

Στη συνέχεια γυρίζει στο «Fox and Friends», το συντηρητικό τηλεοπτικό κανάλι που μάλλον ταιριάζει καλύτερα στα γούστα του και συμβαδίζει περισσότερο με τις απόψεις του. Ιδιαίτερη προτίμηση φέρεται να δείχνει στις εκπομπές της prime time ζώνης του Fox με τους του Jean Hannity, Laura Ingraham and Jeanine Pirro.

people-seanhannity
Sean Patrick Hannity, συντηρητικός σχολιαστής και παρουσιαστής του talk show στο Fox
laura-ingraham-780x439
Η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, best seller συγγραφέας και πολιτική σχολιαστής Laura Ingraham
Judge-Pirro_08-2015_2571R
Η παρουσιάτρια του Fox και των φερόμενων στενών συνομιλητών του αμερικανού προέδρου, Jeanine Pirro

Το δημοσίευμα των ΝΥΤ έρχεται πάντως σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο ίδιος ο Τραμπ: «Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όταν είμαι στην Ουάσινγκτον ή τη Νέα Υόρκη, δεν βλέπω πολλή τηλεόραση… Όσοι δεν με ξέρουν, τους αρέσει να λένε ότι βλέπω τηλεόραση – αλλά οι πηγές τους είναι fake! Ξέρετε… fake ρεπόρτερ, fake πηγές», σχολίαζε χρησιμοποιώντας την «αγαπημένη» του λέξη.

«Όμως δεν καταφέρνω να βλέπω πολλή τηλεόραση. Κυρίως λόγω του όγκου των εγγράφων. Διαβάζω πολλά έγγραφα. Πολύ… Η αλήθεια είναι ότι διαβάζω πολύ περισσότερο, πολύ περισσότερο απ’ όσο παρακολουθώ τηλεόραση», είχε πει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ασία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...