194
Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι ένας τραγουδιστής που δεν μασάει τα λόγια του | SOOC

Αγγελάκας υπέρ Μποφίλιου: «Να σκάσουν οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2017, 15:16
Ο Γιάννης Αγγελάκας είναι ένας τραγουδιστής που δεν μασάει τα λόγια του
|SOOC

Αγγελάκας υπέρ Μποφίλιου: «Να σκάσουν οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2017, 15:16

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από τον καλλιτεχνικό -και όχι μόνο- κόσμο για τις επιθέσεις που δέχτηκε η Νατάσσα Μποφίλιου για τα όσα είπε σε συνέντευξή της περί επανάστασης, ΚΚΕ, δικτατορίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης και τροτσκισμού.

Μετά τον Φοίβο Δεληβοριά και την Ελενα Ακρίτα, ήρθε και ο τραγουδοποιός Γιάννης Αγγελάκας, ο πρώην τραγουδιστής των Τρυπών, να επιτεθεί στους επικριτές της τραγουδίστριας.

«Καλά θα κάνουν όλες αυτές οι γλοιώδεις αλεπούδες του νεοφιλελευθερισμού, οι παράνομοι ιεραπόστολοι του νόμου της ζούγκλας που όση δύναμη απέκτησαν την απέκτησαν με την ιδιότητα του γελωτοποιού του βασιλιά να σκάσουν και να σταματήσουν να λερώνουν όποιον ή όποια έχει τον τρόπο και το θάρρος να δημοσιοποιεί τις απόψεις του και να μιλά για το πως ονειρεύεται τον εαυτό του και τον κόσμο», είπε ο Γιάννης Αγγελάκας στο «Εθνος».

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος εξήγησε με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι αποκάλεσε «χαζοβιόλα» την Μποφίλιου προκειμένου να την… προστατεύσει, υπονοώντας ότι τα όσα είχε πει η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της στην «Εφ. Συν.» χρειάζονταν να αποδοθούν σε ένα κατά την άποψή του ακαταλόγιστο, στην γνωστική αδυναμία της να διατυπώνει απόψεις περί ΚΚΕ και τροτσκισμού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...