349
Τατσόπουλος εναντίον Μποφίλιου. Το σίριαλ συνεχίζεται | CreativeProtagon

Τατσόπουλος για Μποφίλιου: «Την αποκάλεσα “χαζοβιόλα” για να την… προστατεύσω»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2017, 12:29
Τατσόπουλος εναντίον Μποφίλιου. Το σίριαλ συνεχίζεται
|CreativeProtagon

Τατσόπουλος για Μποφίλιου: «Την αποκάλεσα “χαζοβιόλα” για να την… προστατεύσω»

Protagon Team Protagon Team 6 Δεκεμβρίου 2017, 12:29

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τη Νατάσσα Μποφίλιου, μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξή της στην «Εφ. Συν.» περί επανάστασης, βουνού, ΚΚΕ και τροτσκισμού, αλλά και έπειτα από τα όσα της καταλόγισε ο ίδιος, έδωσε το πρωί της Τετάρτης με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος βγήκε στο στούντιο προκειμένου να μιλήσει αποκλειστικά για αυτό το ζήτημα. Ο κ. Τατσόπουλος, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική επειδή επιτέθηκε στην τραγουδίστρια αποκαλώντας την μέσω Facebook «χαζοβιόλα», έδωσε τη δική του εξήγηση:

«Εγώ χρησιμοποίησα τον όρο “χαζοβιόλα” για να την προστατέψω. Όταν βλέπεις μια πυρκαγιά σε εξέλιξη, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φτιάξεις μία αντιπυρική ζώνη. Oταν, λοιπόν, καθορίζεις ευθύς εξ αρχής έναν άνθρωπο ως χαζοβιόλη ή χαζοβιόλα, είναι σαν να λες “παιδιά, προσέξτε, τα επόμενα τα οποία θα σχολιαστούν είναι σαχλαμάρες, μην τα πάρετε στα σοβαρά”», είπε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει:

«Του δίνεις το σήμα ότι, αυτά που θα ειπωθούν, έχουν ειπωθεί με ελαφρότητα, με αβάσταχτη ελαφρότητα, ορισμένα από αυτά με εγκληματικά αβάσταχτη ελαφρότητα, αλλά με ελαφρότητα. Διότι αν τα πάρετε στα σοβαρά, το τροπάρι αλλάζει».

Οσον αφορά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, είπε: «Ολοι έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν τις απόψεις όλων και μετά να σχολιάζονται κι εκείνοι με τη σειρά τους. Τι μας είπε η κ. Μποφίλιου; Αν και με τη δεύτερη τοποθέτησή της ήταν σαν να μαζεύτηκε λίγο, σαν κάποιοι να της είπαν “τι είναι αυτά που λες παιδί μου;”. Μας είπε, λοιπόν, ότι είναι τροτσκίστρια που ψηφίζει ΚΚΕ. Στοιχειωδώς, όταν το βλέπεις αυτό, λες “ώπα, έχουμε πρόβλημα”».

Και ο ίδιος προσέθεσε: «Εχουμε από τη μια πλευρά μια κοπέλα 34 ετών, που έρχεται λίγες ημέρες πριν τα εγκαίνια του μαγαζιού της και λέει “η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία”, το πιο ελεύθερο κομμάτι της γης, και μόλις βρει τον ηγέτη, υπερασπιζόμενη τα ανάμματα του Τροτσκισμού-Σταλινισμού, που είναι ένα νέο ακαταλογράφητο υβρίδιο ιδεολογικό, θα πάρει τα όπλα. Και έρχεται ο άλλος (εννοώντας τον εαυτό του) και λέει “τι λες μωρή χαζοβιόλα;“. Λέει: “θα πάρουμε τα όπλα”, για να ξεκινήσουμε εμφύλιο. Λέω εγώ: “χαζοβιόλα”. Και λέει ο χορός από κάτω: “ε, όχι και χαζοβιόλα”».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...