294
Η Ρόμπιν Ράιτ ως Κλερ Αντεργουντ με τη φιγούρα του Φρανκ/Κέβιν Σπέισι να διακρίνεται στο φόντο. Τώρα όμως ο ρόλος του προέδρου κόβεται. Και η σειρά επικεντρώνεται γύρω από την Πρώτη Κυρία | Netflix

Ποιος Αντεργουντ; Το νέο «House of Cards» έχει πάντα τη Ρόμπιν Ράιτ

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2017, 12:00
Η Ρόμπιν Ράιτ ως Κλερ Αντεργουντ με τη φιγούρα του Φρανκ/Κέβιν Σπέισι να διακρίνεται στο φόντο. Τώρα όμως ο ρόλος του προέδρου κόβεται. Και η σειρά επικεντρώνεται γύρω από την Πρώτη Κυρία
|Netflix

Ποιος Αντεργουντ; Το νέο «House of Cards» έχει πάντα τη Ρόμπιν Ράιτ

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2017, 12:00

Τρόπο για να αφαιρέσουν κάθε ίχνος από τον χαρακτήρα του Κέβιν Σπέισι αναζητούν οι σεναριογράφοι του «House of Cards» μετά την απόλυση του Σπέισι λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση.

Οι παραγωγοί της δημοφιλούς σειράς του Netflix επιβεβαίωσαν ότι τα επεισόδια της έκτης –και τελευταίας– σεζόν που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί δεν θα έχουν καθόλου τον Σπέισι. Αντίθετα, το βάρος θα δοθεί στον χαρακτήρα της Κλερ Αντεργουντ, της αδίστακτου συζύγου του (εξίσου αδίστακτου) προέδρου Αντεργουντ, την οποία υποδύεται η Ρόμπιν Ράιτ.

Η προετοιμασία για την έκτη σεζόν είχε αρχίσει με τον Σπέισι όπως πάντα στον κεντρικό ρόλο – ο οσκαρικός ηθοποιός ήταν εκείνος που έκανε το «House of Cards» επιτυχία παγκόσμιου βεληνεκούς, μεταφέροντας στις ΗΠΑ και στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix, το πολιτικό δράμα που είχε πρωτογυριστεί από το ΒΒC στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Από τον Οκτώβριο όμως το Χόλιγουντ έπεσε στη δίνη των σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης, με αρχή τις καταγγελίες για τον μεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Στην πορεία δημοσιεύτηκαν καταγγελίες για την παρενόχληση ανδρών από τον Σπέισι, τόσο στα νιάτα του, όσο και κατά τη διάρκεια της παραγωγής της σειράς. Ο Σπέισι περιγραφόταν όχι ως ένας σπουδαίος κινηματογραφικός και θεατρικός ηθοποιός, αλλά ως ένα «αρπακτικό» που εκμεταλλευόταν τη δύναμή του για να απαιτεί σεξ από νεαρούς στο στούντιο.

Η αντίδραση του Netflix και του επικεφαλής προγράμματος Τεντ Σαράντος ήταν άμεση, προχωρώντας στη λύση της συνεργασίας  με τον ηθοποιό όχι μόνο για τη σειρά, αλλά και σε μια ταινία της Netflix για τη ζωή του συγγραφέα Γκορ Βιντάλ.

Διαβάστε: Ηρθε το τέλος της καριέρας του Κέβιν Σπέισι;

Ο ελληνικής καταγωγής Σαράντος δήλωσε ακόμη τη Δευτέρα ότι η έκτη και τελευταία σεζόν θα είναι σύντομη, με μόλις οκτώ επεισόδια.

Αλλά, παρά ταύτα, υπόσχεται ένα συναρπαστικό τέλος που βέβαια δεν ανακοινώθηκε.

MV5BNjk1MDM3ODIzNl5BMl5BanBnXkFtZTgwOTY0NzE1MzI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...