174
Το «Αίολος Κεντέρης» | ΝΕΛ

Γιατί βγάζουν στο σφυρί το «Αίολος Κεντέρης»

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2017, 09:01
Το «Αίολος Κεντέρης»
|ΝΕΛ

Γιατί βγάζουν στο σφυρί το «Αίολος Κεντέρης»

Protagon Team Protagon Team 5 Δεκεμβρίου 2017, 09:01

Eνα από τα πλοία που έγιναν με τον τρόπο τους σύμβολά της προηγούμενης δεκαετίας, δηλαδή της περιόδου πριν από την κρίση, πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό.

Αύριο Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου προγραμματίζονται 124 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, μεταξύ των οποίων και αυτός του επιβατικού «Αίολος Κεντέρης Ι», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο προς τη Χίο και τη Μυτιλήνη.

Πήρε το όνομά από τον χρυσό ολυμπιονίκη στο Σίδνεϊ το 2000 και έπειτα παγκόσμιο πρωταθλητή στο Εντμοντον, Κώστα Κεντέρη, πριν φυσικά την υπόθεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 όταν, ως γνωστόν, μαζί με την Κατερίνα Θάνου δεν είχαν εμφανιστεί σε έλεγχο για ντόπινγκ και είχαν τραυματιστεί σε ένα υποτιθέμενο ατύχημα με μοτοσικλέτα – με συνέπεια να αποκλειστούν από τη διοργάνωση.

Το πλοίο ανήκει στη Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου και η τιμή της πρώτης προσφοράς είναι 4.500.000 ευρώ. Το σύνολο των οφειλών της εταιρείας είναι λίγο πάνω από 76 εκατ. ευρώ.

Τα περιουσιακά στοιχεία που βγαίνουν στο σφυρί την Τετάρτη είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα https://deltio.tnomik.gr/auctions. Πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους, βιοτεχνίες, οικόπεδα, μονοκατοικίες και διαμερίσματα –όχι απαραίτητα πολυτελή ή μεγάλης αξίας- σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...