273
Ο Αντετοκούνμπο εφορμά προς το καλάθι των Πίστονς. Τελείωσε το ματς με 21 πόντους και τέσσερις τάπες | Benny Sieu-USA TODAY Sports

Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Αντετοκούνμπο; Προφανώς κανείς!

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2017, 08:47
Ο Αντετοκούνμπο εφορμά προς το καλάθι των Πίστονς. Τελείωσε το ματς με 21 πόντους και τέσσερις τάπες
|Benny Sieu-USA TODAY Sports

Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Αντετοκούνμπο; Προφανώς κανείς!

Protagon Team Protagon Team 16 Νοεμβρίου 2017, 08:47

Πού θα σταματήσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η αγρανάπαυση του καλοκαιριού -όταν απουσίασε από το Ευρωμπάσκετ και τις υποχρεώσεις της Εθνικής- φαίνεται ότι μεταμόρφωσε τον 22χρονο Giannis που δεν σταματά να κάνει θαύματα στο ΝΒΑ.

Τελευταίο κατόρθωμα η νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί τον πολύ ισχυρών εφέτος Ντιτρόιτ Πίστονς με 99-95, μια νίκη που πιστώνεται στον Αντετοκούνμπο ο οποίος έκρινε το ματς τόσο με τη συνολική του απόδοση όσο και στα κρίσιμα τελευταία δευτερόλεπτα.

Πιο συγκεκριμένα, 22 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του ματς στο Μιλγουόκι και ενώ οι Μπακς ήταν μπροστά στο σκορ με το «εύθραυστο» 95-93, ο Giannis έκλεψε την μπάλα από τον Μπράντλεϊ και στη συνέχεια πάσαρε στον Μπλέντσο ο οποίος κέρδισε φάουλ, κάνοντας με βολές το 93-97. Ουσιαστικά αυτή ήταν η φάση που έκρινε τον αγώνα, με τους Μπακς να επικρατούν με 99-95.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αντετοκούνμπο έχουν 8-6 ρεκόρ εφέτος στο ΝΒΑ, ενώ οι Πίστονς έπεσαν στο 10-4, σε μία χρονιά που έχουν ξεκινήσει δυνατά.

Για τους νικητές, ο Αντετοκούνμπο ξεχώρισε σε ένα ακόμα ματς έχοντας σε 35 λεπτά 21 πόντους (με 8/15 δίποντα, 0/1 τρίποντα και 5/6 βολές). Πήρε έξι ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, έκανε τρία κλεψίματα και τέσσερα κοψίματα σε μία ακόμη εντυπωσιακά γεμάτη εμφάνιση. Εχει ενδιαφέρον ότι το NBA εφηύρε έναν νέο όρο: «πράγματα του Giannis», δηλαδή πράγματα και θαύματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πρώτος σκόρερ των Μπακς ήταν ο Μίντλετον με 27 πόντους, με τον Μπλέντσο να έχει 14 και τον Σνελ 13. Για τους ηττημένους ο Μπράντλεϊ είχε 28 και οι Ντράμοντ και Χάρις από 13, αλλά δεν έφτασαν για να γλιτώσουν την ήττα από τους Μπακς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...