273
|

Ειδικό δικαστήριο ζητά για τον Καμμένο ο Αδωνις Γεωργιάδης

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2017, 13:53

Ειδικό δικαστήριο ζητά για τον Καμμένο ο Αδωνις Γεωργιάδης

Protagon Team Protagon Team 14 Νοεμβρίου 2017, 13:53

Την άποψη ότι οι χειρισμοί του Πάνου Καμμένου όσον αφορά την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία «είναι για ειδικό δικαστήριο» διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

«Οι Ενοπλες Δυνάμεις έχουν χάσει 66 εκατ. ευρώ γιατί ο κ. Καμμένος επέμενε παρά τις προειδοποιήσεις των τεσσάρων αξιωματικών να δώσει τη δουλειά στον (Βασίλη) Παπαδόπουλο αν και είχε πει στη Βουλή ότι είναι μια συμφωνία μεταξύ κυβερνήσεων, και έτσι η δουλειά χάλασε. Ο κ. Καμμένος έχει βλάψει το δημόσιο 66 εκατ. ευρώ. Ναι αυτό είναι για ειδικό δικαστήριο» είπε συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας την Τρίτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του Ανδρέα Λοβέρδου στη Βουλή, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «τα χαρτιά που κατέθεσε ήταν το παζλ που έλειπε από την ιστορία».

«Τι κάνει ένας αξιωματικός όταν καταλαβαίνει ότι τον διατάζουν κάτι περίεργο οι ανώτεροι του; Κάνει μια αναφορά για να μπορεί να έχει άλλοθι. Τέσσερις έλληνες αξιωματικοί προειδοποίησαν εγγράφως τον υπουργό Αμυνας ότι αυτός (ο μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος) δεν μπορεί να υπογράψει για τη Σαουδική Αραβία» εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος έθεσε και το ζήτημα ότι «εγώ δεν είμαι βέβαιος ότι ο Τσίπρας δεν γνώριζε τι κάνει ο Καμμένος».

Οσον αφορά δε το «κοινωνικό μέρισμα» που ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρωθυπουργός, ο κ. Γεωργιάδης, με το χαρακτηριστικό του ύφος, σχολίασε ότι «πήρε 2,1 δισ. από τους συνταξιούχους και τους δίνει 360 εκατ. Δοξάστε τον! Και τα χρήματα αυτά τα επιστρέφει λόγω δικαστικών αποφάσεων». Κατηγόρησε εξάλλου τον Αλέξη Τσίπρα ότι «λέει ψέματα όταν μιλάει για χρήματα που προέκυψαν από την υπεραπόδοση» λέγοντας ότι «η πρόβλεψη τους ήταν για ανάπτυξη 2,7% και τώρα λένε 1,6%, άρα αυτό δεν είναι υποαδόποση; Δεν είναι ψέμα αυτό;».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...