484
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στον ρόλο που τον αναβάπτισε, αυτόν του Iron Man | Marvel

Για πάντα χρυσός «Iron Man» ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 11:07
Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στον ρόλο που τον αναβάπτισε, αυτόν του Iron Man
|Marvel

Για πάντα χρυσός «Iron Man» ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 11:07

Για τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ η σύμπραξή του με το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel στα μέσα της περασμένης δεκαετίας δεν τον έκανε απλώς πάμπλουτο, αλλά τον αναβάπτισε και ως πρωταγωνιστή: από τον βουτηγμένο στα ναρκωτικά ταλαντούχο νέο των 80s και των 90s έγινε ο «καθαρός» αστέρας που μπαίνει στα σπίτια κάθε (αμερικανικής) οικογένειας ως Iron Man. Οχι βέβαια ότι ο 52χρονος σήμερα Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. δεν υπηρέτησε τον ρόλο του – χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε Iron Man, ίσως και να μην υπήρχε όλη η βιομηχανία των ταινιών με ήρωες της Marvel που είναι πλέον μια χρυσοφόρα ομπρέλα τίτλων («The Avengers», «Captain America» και φυσικά «Iron Man»).

Η είδηση λοιπόν ότι ο αμερικανός ηθοποιός θα επιστρέψει στην τέταρτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς «The Avengers» (Οι Εκδικητές) -που συγκεντρώνει όλους τους υπερήρωες της Marvel- είναι μια ευχάριστη αλλά και αναμενόμενη εξέλιξη.

Ο Iron Man του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ εμφανίζεται και στο τρίτο μέρος της σειράς, στην ταινία «Avengers: Infinity War», η οποία θα κάνει την πρεμιέρα της στα σινεμά τον Μάιο του 2018. Ωστόσο εκκρεμούσε η απόφασή του για το τέταρτο επεισόδιο που έχει προγραμματιστεί για το 2019. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρώτη φορά ότι θα συμμετάσχει.

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο Instagram δημοσίευσε φωτογραφία της δικής του καρέκλας από το κινηματογραφικό πλατό που γράφει Τόνι Σταρκ μαζί με εκείνες των άλλων υπερηρώων, Ant Man -Σκοτ Λανγκ (Πολ Ραντ), Black Widow – Νατάσα Ρομανόφ (Σκάρλετ Γιόχανσον) και Captain America- Στιβ Ρότζερς (Κρις Εβανς).

New flick, new short chair. #lumbarsupport #marvel #bts

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on

Την ταινία, η οποία στη Βρετανία θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019 και στις ΗΠΑ έναν μήνα αργότερα, θα σκηνοθετήσουν οι αδελφοί Τζο και Αντονι Ρούσο.

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ ξεκίνησε το 2008 στο πρώτο «Iron Man» και ήταν τέτοια η επιτυχία του που ακολούθησαν άλλες δύο ταινίες και έπειτα μια συμμετοχή του στο δεύτερο «Captain America» και βεβαίως οι τέσσερις πλέον εκδοχές των «Εκδικητών». Μόνο για το πρώτο «Avengers» το 2012 εισέπραξε συνολικά 50 εκατ. δολάρια καθώς είχε προβλέψει και μέρος από τις εισπράξεις του φιλμ. Αλλά 50 εκατ. δολάρια ήταν η αμοιβή του για το «Iron Man 3». Οπότε δεν είναι να αφήνεις τέτοιες ευκαιρίες.

MV5BNTY1ODgwNzQxNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTg4NTQ2OA@@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...