386
O Σταύρος Θεοδωράκης σε συνομιλίες του με Κρητικούς | Facebook/StavrosTheodorakis

Ο Θεοδωράκης στην Κρήτη με συγχαρητήρια σε ΕΛ.ΑΣ. και τουρισμό

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 18:26
O Σταύρος Θεοδωράκης σε συνομιλίες του με Κρητικούς
|Facebook/StavrosTheodorakis

Ο Θεοδωράκης στην Κρήτη με συγχαρητήρια σε ΕΛ.ΑΣ. και τουρισμό

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2017, 18:26

Δεύτερη επίσκεψη και δεύτερη περιοδεία στην Κρήτη για τον υποψήφιο για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος επισκέφτηκε τη Δευτέρα τα Χανιά, το Ρέθυμνο ενώ στο πρόγραμμα ήταν και ομιλία στο Ηράκλειο μαζί με τον ευρωβουλευτή του Ποταμιού Γιώργο Γραμματικάκη.

DMwTxZaW4AEc_1i

Ο κ. Θεοδωράκης συζήτησε με πολλούς επιχειρηματίες, διαπίστωσε τα προβλήματα με τη φορολογία που γονατίζει τους εμπόρους παρά την αύξηση της κίνησης, αλλά αναγνώρισε και τις μεγάλες δυνατότητες που δίνει στη χώρα -και ειδικά στην Κρήτη- ο τουρισμός, ακόμα και ο χειμερινός τουρισμός.

«“Είχαμε 10% αύξηση στις τουριστικές αφίξεις στα Χανιά και το Ηράκλειο. Οικονομικά, όμως, δεν πήγαμε αντίστοιχα καλά. Γέμισαν τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια. Στην εστίαση πήγαμε καλά, στα εμπορικά όμως όχι. Ετσι, σε συνδυασμό με τη βαρύτατη φορολογία, δεν μπορούμε να μιλάμε για χρονιά κερδών”. Σε αυτές τις φρασεις συνοψίζονται οι παρατηρήσεις όλων όσων συνάντησα στην αγορά του Ρεθύμνου», είπε ο κ. Θεοδωράκης, για να συμπληρώσει:

«Ολοι περιμένουν τώρα τον …χειμώνα! Ναι! Μέχρι τον Απρίλιο αναμένεται να έρθουν στην Κρήτη 50.000 τουρίστες από Γερμανία και Ελβετία. Οι πρώτοι έφτασαν στις 13 Οκτωβρίου. Αρκετά ξενοδοχεία που έκλειναν θα παραμείνουν ανοικτά αυτό τον χειμώνα. Αν το πρόγραμμα πετύχει, η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη. Μπράβο στους επιχειρηματίες που συνεργάζονται και τα καταφέρνουν!»

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και είχε συνάντηση με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη, στον οποίο διαβίβασε τα συγχαρητήριά του σε όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

«Επισκέφθηκα μαζί με τους συνεργάτες μου την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Έδωσα συγχαρητήρια στον στρατηγό Λαγουδάκη και τους συνεργάτες του για την πρόσφατη επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία. Τους είπα ότι με αυτό που έκαναν, έδωσαν έναν άλλο αέρα στην κοινωνία. Απέδειξαν ότι η αστυνομία μπορεί να δρα αποτελεσματικά. Στο πρόσωπο του στρατηγού έδωσα συγχαρητήρια στους αστυνομικούς από το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο, από όλες τις περιοχές που συνεργάστηκαν. Και θα σας αναφέρω κάτι που είχα πει και στο παρελθόν: πρέπει να αμείβουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, αυτούς που είναι καθημερινά στο δρόμο, στα νοσοκομεία -τους αστυνόμους, τους νοσοκόμους, τους γιατρούς, τους πυροσβέστες, τους δασκάλους- όλους αυτούς δηλαδή που αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγαλύτερο φορτίο από όλους τους άλλους που είναι στα μετόπισθεν. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...