181
«Ο νέος φορέας δεν μπορεί να έχει επικεφαλής μερικής απασχόλησης», το αιχμηρό σχόλιο του κ. Μανιάτη | ΙΝΤΙΜΕnews

Μανιάτης: Οι ηγεσίες ΔΗΣΥ και Ποταμιού ό,τι είχαν να δώσουν, το έδωσαν

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2017, 15:00
«Ο νέος φορέας δεν μπορεί να έχει επικεφαλής μερικής απασχόλησης», το αιχμηρό σχόλιο του κ. Μανιάτη
|ΙΝΤΙΜΕnews

Μανιάτης: Οι ηγεσίες ΔΗΣΥ και Ποταμιού ό,τι είχαν να δώσουν, το έδωσαν

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2017, 15:00

«Οι ηγεσίες τόσο της ΔΗΣΥ όσο και του Ποταμιού ό,τι είχαν να δώσουν, το έδωσαν κι αυτό είναι η στασιμότητα της ΔΗΣΥ στο 7% και η κατάρρευση του Ποταμιού στο 1,5%», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο υποψηφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Γιάννης Μανιάτης, τονίζοντας την «ανάγκη αλλαγής στην ηγεσία της προοδευτικής παράταξης».

Σε συνέντευξή του στο κανάλι «Ε», ο κ. Μανιάτης αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση Θεοδωράκη – Καμίνη, χαρακτηρίζοντας ως ανεπίτρεπτο το σχόλιο πέρι lifestyle. Αν υπάρχει σύγκρουση, σχολίασε, αυτή θα έπρεπε να είναι για θέσεις, για απόψεις.

Αναφορικά με τη δήλωση Καμίνη ότι ακόμα και σε περίπτωση εκλογής του, θα παραμείνει στο δήμο Αθηναίων, ο πρώην υπουργός εμφανίστηκε επικριτικός: «Εννοεί να είναι επικεφαλής μερικής απασχόλησης, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι θα διατηρήσει και τη θέση του στο δήμο. Ομως ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης πρέπει να είναι κάθε μέρα πλάι στον πολίτη και στη Βουλή».

Πρόεδρος μερικής απασχόλησης ο Γιώργος Καμίνης αφού θα διατηρήσει τη δημαρχία. Απαιτείται 24/7 δίπλα σε πολίτες & στη Βουλή!#ΜΑΝΙΑΤΗΣ #ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Geplaatst door Γιάννης Μανιάτης op Zondag 22 oktober 2017

Όσον αφορά τη διασφάλιση της ενότητας της παράταξης μετά την εκλογή ηγεσίας, λόγω των προεκλογικών εντάσεων, ο κ. Μανιάτης πρότεινε «την ενοποίηση των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων, ΔΗΣΥ και Ποταμιού, με πρόεδρο τον εκλεγέντα επικεφαλής ο οποίος θα πρέπει να είναι βουλευτής».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...