319
O Βασίλης Λεβέντης πήρε το γραφείο του αείμνηστου επίτιμου προέδρου της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργού | SOOC/CreativeProtagon

Ο Λεβέντης πήρε το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή!

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2017, 10:07
O Βασίλης Λεβέντης πήρε το γραφείο του αείμνηστου επίτιμου προέδρου της ΝΔ και πρώην Πρωθυπουργού
|SOOC/CreativeProtagon

Ο Λεβέντης πήρε το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Βουλή!

Protagon Team Protagon Team 20 Οκτωβρίου 2017, 10:07

Την περασμένη εβδομάδα την περάσαμε -μέρος αυτής έστω- με τις απειλές του Βασίλη Λεβέντη ότι θα παραιτηθεί επειδή τον αγνοούσε ο Προκόπης Παυλόπουλος και δεν ακύρωνε τον νόμο που ψήφισε η Βουλή για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Φυσικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δεν παραιτήθηκε. Τρελός είναι να χάσει τέτοια μεγαλεία; Και δεν μιλάμε μόνο για τη διόλου ευκαταφρόνητη βουλευτική αποζημίωση και τα λοιπά προνόμια. Οπως έγινε γνωστό ο κ. Λεβέντης μόλις απέκτησε το πλέον προνομιακό -και ιστορικό- γραφείο στη Βουλή, αυτό που μέχρι πρότινος ανήκε στον πρώην Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!

Κάρμα; Ή μήπως ύβρις; Ο κ. Λεβέντης που κάποτε ευχόταν στον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ «να πάθει καρκίνο αυτός και η οικογένειά του», τώρα κάθεται στο γραφείο του…

Οπως αποκάλυψε tovima.gr και ο Νίκος Χασαπόπουλος, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μετακόμισε στο γραφείο που χρησιμοποιούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, το οποίο περιγράφεται ως το καλύτερο γραφείο που διαθέτει η Βουλή, στο ισόγειο, δίπλα από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Λεβέντης από την πρώτη ημέρα που μπήκε στη Βουλή το φθινόπωρο του 2015, διαμαρτυρόταν για το γραφείο του. Αρχικά, όπως υπενθυμίζει tovima.gr, τού είχαν δώσει ένα γραφείο στον πρώτο όροφο, το οποίο δεν το ήθελε επειδή δεν είχε δική του τουαλέτα. Επειτα κατάφερε και πήρε γραφείο στο ισόγειο της Βουλής, σε μικρή απόσταση από τα γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και του Κώστα Σημίτη. Και εκεί που όλοι νόμιζαν ότι βολεύτηκε με το ευρύχωρο γραφείο, μετακόμισε στο γραφείο το αείμνηστου επίτιμου προέδρου της ΝΔ.

0633401BCD31466C0684AC204F83E9F2

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, η Ενωση Κεντρώων κράτησε και το παλαιό γραφείο! Εκεί θα στεγάζονται τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος (όσα απέμειναν).

Το γραφείο Μητσοτάκη, το χρησιμοποιούσε πολλές φορές η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία και το έχασε. Εκεί δεχόταν και τα ραντεβού της. Μάλιστα ο κ. Λεβέντης φρόντισε να αδειάσει το ιστορικό γραφείο από τα έπιπλα, πλην ίσως ενός καναπέ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...