175
| Nikos Libertas / SOOC

ΝΔ κατά Τζανακόπουλου για νέα μέτρα: «Λέει ψέματα ότι δεν θα ληφθούν και το ξέρει»

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2017, 18:54

ΝΔ κατά Τζανακόπουλου για νέα μέτρα: «Λέει ψέματα ότι δεν θα ληφθούν και το ξέρει»

Protagon Team Protagon Team 13 Οκτωβρίου 2017, 18:54

Επίθεση στον Δημήτρη Τζανακόπουλο εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων.

«Ο κ. Τζανακόπουλος ισχυρίστηκε σήμερα ότι δεν τίθεται θέμα νέων μέτρων. Λέει ψέματα και το γνωρίζει» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, και συμπληρώνει: «H κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να επιβάλει και νέα μέτρα 7 δισ. ευρώ το 2018, το 2019 και το 2020. Μέτρα που θα μειώσουν και πάλι μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Είναι ακριβώς τα μέτρα που σκοπεύει να αμβλύνει η Νέα Δημοκρατία με το εναλλακτικό σχέδιό της».

Σε συνέντευξή του στον real.gr, ο κ. Τζανακόπουλος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων παραπέμποντας στις δηλώσεις της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, ότι δεν ζητούν νέα μέτρα.
«Επιτυγχάνουμε τους δημοσιονομικούς στόχους, διανέμουμε κοινωνικό μέρισμα από την υπεραπόδοση και βάζουμε τα θεμέλια, ώστε να δημιουργήσουμε το νέο οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο για την Ελλάδα μετά τα Μνημόνια. Σε αυτή την προσπάθεια μπορούν να συμβάλουν οι δανειστές εφόσον τηρούν τα συμφωνηθέντα και αυτό θεωρώ ότι θα πράξει και το ΔΝΤ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...