507
«Δισταγμοί και καθυστερήσεις δεν είναι πλέον ανεκτά. Οι προσδοκίες των πολιτών είναι υψηλές και η ευθύνη μας μεγάλη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καμίνης | SOOC

Καμίνης: «Πρέπει να επιστρέψει στη χώρα η πολιτική με Π κεφαλαίο»

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2017, 11:43
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/09/2017
«Δισταγμοί και καθυστερήσεις δεν είναι πλέον ανεκτά. Οι προσδοκίες των πολιτών είναι υψηλές και η ευθύνη μας μεγάλη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καμίνης
|SOOC

Καμίνης: «Πρέπει να επιστρέψει στη χώρα η πολιτική με Π κεφαλαίο»

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2017, 11:43
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 28/09/2017

«Πρέπει να επιστρέψει στη χώρα η πολιτική με Π κεφαλαίο. Και πολιτική δεν είναι οι τακτικισμοί ή οι ατάκες εντυπωσιασμού στη Βουλή, αλλά ένα τεκμηριωμένο και πειστικό πρόγραμμα για τη χώρα. Κι αυτό η Δημοκρατική Παράταξη το έχει και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν». Αυτό ήταν το μήνυμα του Γιώργου Καμίνη, δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου για τον υπό σύσταση φορέα της Κεντροαριστεράς, κατά την περιοδεία του στην Κρήτη.

«H πιστοποίηση των ελληνικών προϊόντων είναι σημαντική ευκαιρία για την ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα. Η αξιοποίηση των νέων καινοτόμων τεχνολογιών κλειδί για να δημιουργήσουμε νέα ανταγωνιστικά προϊόντα. Οι παραγωγοί της Κρήτης με τη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης δείχνουν το δρόμο, αναδεικνύοντας την κρητική διατροφή σε παγκόσμια τάση», τόνισε εξάλλου σε ομιλία του στον Πλατανιά Χανίων.

DKlpgLXW4AIX6nq
Ο Γιώργος Καμίνης έδωσε συνέντευξη στο Κρήτη ΤV

Σε άλλη του παρουσία στο νησί, σε συνέντευξή του στο Κρήτη TV και σχετικά με την εμπλοκή στις εκλογικές διαδικασίες που έχει διαπιστώσει η Επιτροπή Αλιβιζάτου, ο κ. Καμίνης τόνισε:

«Πρέπει γρήγορα να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά για να μην απογοητεύσουμε τους πολίτες. Πρέπει να προχωρήσουμε όχι μόνο για το αύριο που είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη αλλά για το μεθαύριο, που είναι το μέλλον της χώρας».

Ωστόσο εμφανίστηκε σίγουρος για την επιτυχία του εγχειρήματος. «Πείτε χαιρετίσματα σε εκείνους που ελπίζουν σε αποτυχία του εγχειρήματος, ότι εμείς θα πάμε όλοι μαζί» τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη για να συμπληρώσει: «Τις μεγάλες αλλαγές και τομές σε αυτή τη χώρα, η δημοκρατική παράταξη τις έκανε».

Ο κ. Καμίνης επιμένει εξάλλου ότι «οι διαδικασίες εκλογής ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα πρέπει να προχωρήσουν».

«Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω οποτεδήποτε χρειασθεί σε συζήτηση οποιασδήποτε σύνθεσης υποψηφίων ή και πολιτικών κομμάτων και κινήσεων πολιτών, προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα εκκρεμή διαδικαστικά θέματα των εκλογών και ιδιαιτέρως για την εξ αποστάσεως ψηφοφορία. Δισταγμοί και καθυστερήσεις δεν είναι πλέον ανεκτά. Οι προσδοκίες των πολιτών είναι υψηλές και η ευθύνη μας μεγάλη» τόνισε σε δήλωσή του.

Εξ αποστάσεως ηλεκτρονική ψηφοφορία και νέοι

Αργότερα την Πέμπτη, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 αναφερόμενος και πάλι στην εμπλοκή της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας αλλά και την παρέμβαση των νέων στις διαδικασίες υπογράμμισε ότι από την αρχή είχε δηλώσει υπέρ της ανοικτής διαδικασίας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερους  ανθρώπους να ψηφίσουν.

«Η εξ αποστάσεως ψηφοφορία δεν είναι ένα ζήτημα τεχνικό ή διαδικαστικό, είναι βαθύτατα πολιτικό. Είναι κατά πόσον εφαρμόζουμε την ευρύτερη δυνατή δημοκρατία για την ανάδειξη της ηγεσίας της παράταξης», σημείωσε.

«Είναι υποχρέωσή μας να δώσουμε το σωστό παράδειγμα, να σεβαστούμε τους νέους. Κάποιοι μας είπαν ότι πρέπει να σηκώσουμε τους νέους από τον καναπέ και να πάνε στο παραβάν να ψηφίσουν, δηλαδή να φέρουμε τους νέους τα δικά μας μέτρα, αντί να προσπαθούμε εμείς να μπούμε στα δικά τους παπούτσια, να τους εντάξουμε στην πολιτική, σεβόμενοι τον δικό τους τρόπο ζωής», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, ενώ αναρωτήθηκε: «Θα πούμε εμείς στους νέους ότι πρέπει να επιστρέψουμε στον 20ο και στον 19ο αιώνα όταν η νεολαία σήμερα επικοινωνεί, ψυχαγωγείται, αναζητάει, κοινωνικοποιείται μέσα από το Διαδίκτυο»;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...