229
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ποζάρει ως Μαντάμ Σουσού | Γιώργος Καλφαμανώλης

Η Μαντάμ Σουσού φοράει τα κόκκινα και πάει στο Παλλάς

Παύλος Ηλ. Αγιαννίδης Παύλος Ηλ. Αγιαννίδης 26 Σεπτεμβρίου 2017, 14:20
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ποζάρει ως Μαντάμ Σουσού
|Γιώργος Καλφαμανώλης

Η Μαντάμ Σουσού φοράει τα κόκκινα και πάει στο Παλλάς

Παύλος Ηλ. Αγιαννίδης Παύλος Ηλ. Αγιαννίδης 26 Σεπτεμβρίου 2017, 14:20

Μια εικόνα (χίλιες λέξεις;) απευθείας από τον Μπύθουλα! Η Μαντάμ Σουσού του 2017, για την ακρίβεια η Δήμητρα Παπαδοπούλου (που επανέρχεται εννέα χρόνια μετά στη θεατρική σκηνή, ως ηθοποιός, μετά την συγγραφική επιτυχία της «Μάνα θα πάω στο Hollywood») με το εκτυφλωτικιό κόκκινο – σουσουδίστικο – κοστούμι της.

Το Protagon δημοσιεύει την πρώτη φωτογραφία με κοστούμι (των Νίκου Χαρλαύτη και Σοφίας Νικολαϊδη) από την υπερπαραγωγή των «Θεατρικών Σκηνών» του Πάνου Κατσαρίδη, με βάση το απολαυστικό έργο και τους χαρακτήρες του αξέχαστου Δημήτρη Ψαθά, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας στο Παλλάς. Μαζί με την Σουσού – Δήμητρα Παπαδοπούλου θα πρωταγωνιστούν στον ρόλο του Παναγιωτάκη της ο Κώστας Κόκλας και στον ρόλο του Μηνά Καντακουζηνού ο Aλκις Κούρκουλος (εξαίρετος Ντομένικο Σοριάνο στην «Φιλουμένα» του Εθνικού, που εντός ολίγου θα ανεβαστεί, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή πάντα, από την Ελένη Ράντου στο θέατρό της, το Διάνα, με τον Γιάννη Βούρο).

Να σημειώσουμε ότι η θεατρική διασκευή της «Σουσούς», που ήδη έχει προπωλήσει πάνω από 10.000 εισιτήρια, για το «Παλλάς» (πρεμιέρα: 11 Οκτωβρίου), ανήκει επίσης στη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Και τα σουσουδίστικα «κόλπα» της θα εξελίσσονται στο σκηνικό του Μανόλη Παντελιδάκη, παρουσία ζωντανής ορχήστρας, σε μουσικές της νέας Μαρίζας Ρίζου και με τραγουδίστρια την νεότατη Χριστίνα Μαξούρη.

Info:
Οι παραστάσεις: Τετάρτη και Κυριακή στις 19.00,
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00,
με εισιτήρια 10-50 ευρώ και VIP 80 ευρώ (προπώληση από το www.viva.gr).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...