352
Ο Σρέντερ με τη Σο Γιον-Κιμ στη φωτογραφία που δημοσίευσε την Πέμπτη η Bild | bild.de

O μεγάλος έρωτας του Γκέρχαρντ Σρέντερ είναι μια Νοτιοκορεάτισσα

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2017, 12:07
Ο Σρέντερ με τη Σο Γιον-Κιμ στη φωτογραφία που δημοσίευσε την Πέμπτη η Bild
|bild.de

O μεγάλος έρωτας του Γκέρχαρντ Σρέντερ είναι μια Νοτιοκορεάτισσα

Protagon Team Protagon Team 21 Σεπτεμβρίου 2017, 12:07

Ποτέ δεν είναι αργά για έρωτες. Ειδικά όταν είσαι 73 ετών, έχεις κλείσει το κεφάλαιο πολιτική ύστερα από επτά χρόνια στην καγκελαρία και κάνεις μπίζνες με τους ρώσους πετρελαιάδες. Ναι, ο Γκέρχαρντ Σρέντερ είναι ερωτευμένος. Είναι ερωτευμένος με την Σο Γιον-Κιμ.

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας βρήκε τον έρωτα 8.000 χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα του, στο πρόσωπο της κατά 25 χρόνια μικρότερής του Νοτιοκορεάτισσας. Και με την προεκλογική εκστρατεία -τέσσερις ημέρες πριν από τις κάλπες- να είναι από υποτονική έως αδιάφορη, τα γερμανικά ΜΜΕ βρήκαν ένα όμορφο πολιτικό κουτσομπολιό.

Η 48χρονη Σο Γιον-Κιμ ζει μόνιμα στη Σεούλ και όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα, είχε εργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν ως διερμηνέας του 73χρονου σήμερα, πρώην ηγέτη του SPD. Η μετακόμισή της στο Ανόβερο θεωρείται ειλημμένη απόφαση – άλλωστε η Σο ήταν η αιτία που ο Σρέντερ αποφάσισε να χωρίσει με τη επί 20 χρόνια σύζυγό του την Ντόρις.

Οπως γράφει η Bild, ο Σρέντερ και η Σο Γιον-Κιμ γνωρίστηκαν (και αγαπήθηκαν) πριν από δύο χρόνια στη διάρκεια μιας συνάντησης για μάνατζερ. Είναι και αυτή -όπως και ο Σρέντερ- τυπικά παντρεμένη, αλλά ζει χωριστά από τον άνδρα της, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

«Εκείνος λάμπει όποτε είναι δίπλα του και εκείνη δεν φεύγει ποτέ από το πλευρό του» έγραψε η Bild για το ζευγάρι.

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ και η γυναίκα του Ντόρις αποφάσισαν ήδη από τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου να προχωρήσουν στο διαζύγιο, που δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Η ίδια η Ντόρις Σρέντερ-Κοπφ, 54 ετών, παραδέχτηκε με ανάρτησή της στο facebook και με δηλώσεις της στη Bild ότι η κατά έξι χρόνια νεώτερή της Νοτιοκορεάτισσα ήταν η αιτία του διαζυγίου της με τον πρώην καγκελάριο.

«Η κυρία Κιμ ήταν την άνοιξη του 2016 η αιτία -αν και όχι ο μοναδικός λόγος- για τον τελειωτικό μας χωρισμό», έγραψε. «Η οικογένειά μου σεβάστηκε την επιθυμία για διακριτικότητα, αφού η κυρία Κιμ ήθελε να τακτοποιήσει πρώτα τις προσωπικές της υποθέσεις. Οι δημόσιες εμφανίσεις δείχνουν ότι το πέτυχε» σχολίασε η Ντόρις η οποία είναι εδώ και 20 χρόνια σύζυγος του Σρέντερ και έχει αποκτήσει (υιοθετήσει) μαζί του δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...