247
O Θανάσης Παπαχριστόπουλος όταν δεν είναι στη Βουλή δοκιμάζει τα νερά του Σαρωνικού | SOOC

Κι όμως ο Παπαχριστόπουλος διαφημίζει ότι έκανε μπάνιο στη Βούλα!

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2017, 10:52
O Θανάσης Παπαχριστόπουλος όταν δεν είναι στη Βουλή δοκιμάζει τα νερά του Σαρωνικού
|SOOC

Κι όμως ο Παπαχριστόπουλος διαφημίζει ότι έκανε μπάνιο στη Βούλα!

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2017, 10:52

Πρώτα ήταν ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που είπε το περίφημο «και γιατί να μην κάνουν μπάνιο;», παρακινώντας έτσι τους λουόμενους να σπεύσουν στις γεμάτες μαζούτ παραλίες του Αλίμου και της Γλυφάδας. Μετά βέβαια ο υπουργός Ναυτιλίας ζήτησε συγγνώμη, αλλά το κακό είχε γίνει. Τώρα ένας ακόμη κυβερνητικός παράγοντας, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εμφανίζεται να λέει ότι έκανε με άνεση μπάνιο στη Βούλα και δεν υπήρχε πρόβλημα.

«Να σας πω ότι σήμερα επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου πήγα και έκανα μπάνιο στη Βούλα και δεν είδα καμία κηλίδα» είπε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος των ΑΝΕΛ μιλώντας, το βράδυ της Δευτέρας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

Οντως, η Βούλα δεν πρέπει να έχει σοβαρό πρόβλημα -σύμφωνα με τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό, η βαριά ρύπανση έχει περιοριστεί ως τη Γλυφάδα. Ομως μια ακόμη δήλωση ενός πολιτικού προκαλεί απλώς σύγχυση.

Ιδίως την ώρα που τόσο από το ΚΕΕΛΠΝΟ όσο και από το υπουργείο Υγείας έχει γίνει έκκληση να αποφεύγονται οι παραλίες της Αττικής και ειδικά το παραλιακό μέτωπο της περιοχής.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ όμως υποστήριξε ότι το πρωί της Δευτέρας έκανε μπάνιο και μάλιστα «δεν είδε καμία κηλίδα». 

Ο κ. Σαντορινιός πάντως, έσπευσε να πει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ότι η δήλωσή του πως η ρύπανση έχει περιοριστεί στη Γλυφάδα σε καμία περίπτωση δεν συνιστά προτροπή για να κάνει ο κόσμος μπάνιο στη Βούλα. «Δεν είπα να κάνουν μπάνιο στη Βούλα» επανέλαβε ο κ. Σαντορινιός, αδειάζοντας τον βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...