258
Η Κίντμαν παραλαμβάνοντας το βραβείο για την ερμηνεία της ως κακοποιημένη γυναίκα στο «Big Little Lies» | REUTERS/Mario Anzuoni

Το μήνυμα της Κίντμαν κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2017, 14:32
Η Κίντμαν παραλαμβάνοντας το βραβείο για την ερμηνεία της ως κακοποιημένη γυναίκα στο «Big Little Lies»
|REUTERS/Mario Anzuoni

Το μήνυμα της Κίντμαν κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Protagon Team Protagon Team 18 Σεπτεμβρίου 2017, 14:32

Φαινομενικά η Σελέστ Ράιτ ζει μια υπέροχη ζωή. Είναι επιτυχημένη και δραστήρια, μένει σε ένα τέλειο σπίτι στο ειδυλλιακό Μόντερεϊ της Καλιφόρνια, μαζί με δύο υπέροχα παιδιά και έναν πανέμορφο σύζυγο. Μόνο που αυτός ο πανέμορφος και φαινομενικά στοργικός προς τα παιδιά του άνδρας, τη σαπίζει στο ξύλο. Οχι από την αρχή, στην αρχή μοιάζει με παιχνίδι πάνω στο σεξ, αλλά μετά αποδεικνύεται η εφιαλτική αλήθεια: είναι ένας βάναυσος τύπος που απειλεί καθημερινά να την σκοτώσει – και παρά λίγο να το κάνει.

Η Σελέστ Ράιτ είναι η ηρωίδα που ενσάρκωσε στην τηλεόραση για την εξαιρετική μίνι σειρά «Big Little Lies» η Νικόλ Κίντμαν, η οποία και βραβεύτηκε με Emmy για αυτόν της τον ρόλο.

MV5BNDliYzFkYTItNzljMy00NGJkLWI2YTQtNjgzNmZiN2RlZjdiXkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_SY1000_SX1500_AL_
Η Κίντμαν με τον Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ στο «Big Little Lies»

Αποδεχόμενη το βραβείο της Καλύτερης Ηθοποιού για μίνι σειρά στην τελετή των 69ων Emmy στο Λος Αντζελες τη νύχτα της Κυριακής, η 50χρονη Κίντμαν, προκάλεσε αίσθηση.

Η αυστραλή σταρ θέλησε να στείλε ένα ηχηρό μήνυμα από το βήμα της απονομής ακριβώς ενάντια στην ενδοοικογενειακή βία, αναφερόμενη στον ρόλο της Σελέστ.

«Μερικές φορές όταν παίζεις ένα ρόλο έχεις την ευκαιρία να μεταφέρεις και κάποια σημαντικά μηνύματα», είπε η Κίντμαν, προσθέτοντας:

«Ρίξαμε φως στο ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας.

» Είναι μια πολύπλοκη και ύπουλη ασθένεια και υπάρχει γύρω μας σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν που επιτρέπουμε στον εαυτό μας να γνωρίζουμε. Είναι γεμάτη από μυστικότητα και ντροπή και με το να μου δίνετε αυτό το βραβείο, ρίχνετε ακόμα περισσότερο φως σε αυτή τη μάστιγα», είπε απευθυνόμενη στο ακροατήριο η Κίντμαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...