402
Η πρώτη άφιξη σε κόκκινο χαλί. Η Αντζελίνα με τέσσερα από τα έξι παιδιά της (από αριστερά) : Βίβιεν Τζολί-Πιτ, Σιλό Τζολί-Πιτ, Νοξ Λέον Τζολί-Πιτ και Ζαχάρα Τζολί-Πιτ | REUTERS/Mark Blinch

Η Τζολί στο Τορόντο επιδεικνύοντας τα παιδιά της

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2017, 10:57
Η πρώτη άφιξη σε κόκκινο χαλί. Η Αντζελίνα με τέσσερα από τα έξι παιδιά της (από αριστερά) : Βίβιεν Τζολί-Πιτ, Σιλό Τζολί-Πιτ, Νοξ Λέον Τζολί-Πιτ και Ζαχάρα Τζολί-Πιτ
|REUTERS/Mark Blinch

Η Τζολί στο Τορόντο επιδεικνύοντας τα παιδιά της

Protagon Team Protagon Team 12 Σεπτεμβρίου 2017, 10:57

Πρώτα δήλωσε ότι μετά το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ αυτή είναι ο «κουβαλητής του σπιτιού» και άρα πρέπει να επανέλθει άμεσα στην ενεργό δράση και μπροστά από την κάμερα. Επειτα πήρε σβάρνα τα κόκκινα χαλιά στο Φεστιβάλ του Τορόντο παρουσιάζοντας τα παιδιά της – αυτά που επί μακρόν και όσο ήταν μαζί με τον Πιτ προστάτευε από τους φωτογράφους.

Είναι προφανές. Η Ανζελίνα Τζολί έχει αλλάξει.

Την Κυριακή εμφανίστηκε μαζί με τα παιδιά της στην αβάν-πρεμιέρ της ταινίας κινουμένων σχεδίων «The Breadwinner» της Νόρα Τούμεϊ – στο φιλμ η 42χρονη Αντζελίνα είναι συμπαραγωγός.

Η Τζολί παρακολούθησε την προβολή έχοντας δίπλα της τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της, τη Ζαχάρα, τη Σιλό και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν Τζολί-Πιτ και φωτογραφήθηκε μαζί τους πάνω στο κόκκινο χαλί.

Φυσικά φωτογραφήθηκε και μόνη της – είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού στη σόουμπιζ, το οποίο κάθε σταρ οφείλει να παίξει αν θέλει να συνεχίσει να είναι επιθυμητή στη βιομηχανία του θεάματος.

Το φιλμ «The Breadwinner» αναφέρεται στην ιστορία μιας μικρής που ζει στο Αφγανιστάν και θα μεταμφιεστεί σε αγόρι για να μπορέσει να δουλέψει και να γίνει ο προστάτης της οικογένειάς της. Η ταινία μεγάλου μήκους βασίζεται στο ομώνυμο παιδικό μυθιστόρημα της Ντέμπορα Ελις.

Ωστόσο η Τζολί δεν αρκέστηκε στην παρουσία της με τα τέσσερα μικρότερα παιδιά της σε ταινία κινουμένων σχεδίων (έστω και πολιτικοποιημένη).

Επέστρεψε στο κόκκινο χαλί και τη Δευτέρα για την παρουσίαση της τελευταίας της ταινίας, την οποία σκηνοθετεί. Η Τζολί εμφανίστηκε και με τα έξι παιδιά της στην πρεμιέρα – άλλωστε κάποια από αυτά παίζουν στο φιλμ «First They Killed My Father», το οποίο σκηνοθέτησε η μητέρα τους

2017-09-11T224546Z_2020984253_RC1A2EF2C6F0_RTRMADP_3_FILMFESTIVAL-TIFF-FIRSTTHEYKILLEDMYFATHER
Η οικογένεια, πλην πατρός, σε απαρτία:  Μάντοξ Τζολί-Πιτ, Παξ Τζολί Πιτ, Βίβεν Τζολί-Πιτ, Νοξ Λένον Τζολί-Πιτ, Σιλό Τζολί-Πιτ και Ζαχάρα Τζολί-Πιτ μαζί με τη μαμά τους στην πρεμιέρα (Reuters)

Επειτα από μεγάλη περίοδο μακριά από τα πλατό -η τελευταία της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη είναι στο φιλμ «Δίπλα στη θάλασσα» (2015)- η Τζολί κάνει τη μεγάλη επάνοδο ως σκηνοθέτρια της ταινίας «First They Killed My Father», σε παραγωγή του δικτύου Netflix. Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της αμερικανο-καμποτζιανής ακτιβίστριας Λουνγκ Ουνγκ, η οποία επέζησε από τις ωμότητες του καθεστώτος των Ερυθρών Χμερ.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η ταινία θα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την προσεχή απονομή των Οσκαρ, τον Φεβρουάριο του 2018. Η ταινία θα προβάλλεται στην πλατφόρμα Netflix από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...