419
O ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για το άρθρο του για τον Ανδρέα | Alexandros Michailidis / SOOC

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η σύγκριση του Τσίπρα με τον Ανδρέα»

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2017, 11:23
O ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα για το άρθρο του για τον Ανδρέα
|Alexandros Michailidis / SOOC

«Μόνο θυμηδία προκαλεί η σύγκριση του Τσίπρα με τον Ανδρέα»

Protagon Team Protagon Team 3 Σεπτεμβρίου 2017, 11:23

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις από το ΠΑΣΟΚ για το περιβόητο πλέον άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Documento» με το οποίο επιχειρεί με απροκάλυπτο τρόπο να ταυτιστεί με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ανήμερα μάλιστα της 3ης Σεπτέμβρη.

Μετά την άμεση αντίδραση της Φώφης Γεννηματά που μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό «λαθρέμπορο της ελπίδας», ακολούθησε ο ευρωβουλευτής της Ελιάς (και πιθανός υποψήφιος για την αρχηγία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, έχει και αυτό τη σημασία του) Νίκος Ανδρουλάκης.

«Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει η προσπάθεια του πρωθυπουργού να παρομοιάσει τον εαυτό του και την πορεία του κόμματος του με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ. Είναι προφανές οτι ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Το επόμενο επεισόδιο θα περιλαμβάνει ‘σκληρή διαπραγμάτευση’ για τα μέτρα της 3ης αξιολόγησης, τα οποία ο κ. Τσίπρας τα έχει ήδη αποδεχθεί προκαταβολικά με την επιστολή του προς την κυρία Λαγκάρντ στις 11/7» ανέφερε σε δήλωση του ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. «Ο κ. Τσίπρας καλά θα κάνει να θυμάται οτι οι εμπειρίες, τα βιώματα και οι αξίες των δημοκρατικών πολιτών δεν είναι ευκαιριακά ζητήματα» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη επανασυσπείρωσης του χώρου, σε ένα μήνυμα που προφανώς έχει να κάνει με την επικείμενη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

«Ο χώρος της ευρύτερης Κεντροαριστεράς οφείλει να ξαναβρεί τον δρόμο των αξιών του για να συμβάλλει καθοριστικά στην ισορροπία του σημερινού, μετέωρου πολιτικού συστήματος. Είναι χρέος όλων μας η παράταξη να επανασυσπειρωθεί. Και για να τελειώνουμε με τις αδόκιμες συγκρίσεις: O Ανδρέας Παπανδρέου έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους πολιτικούς προγόνους του κ. Καμμένου, ενώ ο κ. Τσίπρας συγκυβερνά με τα ιδεολογικά τους τέκνα» ανέφερε σχετικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Πιο λιτό το σχολίο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος μέσω Twitter, απέδωσε στον κ. Τσίπρα «ιστορικό θράσος, πολιτική απελπισία και τρέλα του μεγαλείου»!

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο απολογητής και συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, ο Πρωθυπουργός που βάφτισε την απάτη «αυταπάτη», για να δικαιολογήσει τη ζημία που χαμογελώντας προκάλεσε στη χώρα, επιχειρεί σήμερα να σκυλεύσει τη μνήμη του Ανδρέα Παπανδρέου: Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ, με αφορμή του άρθρο του Αλέξη Τσίπρα.

«Συγκρίνει την Αλλαγή του 1981 με το συνονθύλευμα της δήθεν αριστεράς του. Συγκρίνει τον Ανδρέα Παπανδρέου της Εθνικής Συμφιλίωσης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης με τον ίδιο, το διχασμό και το μίσος που επέφερε στην ελληνική κοινωνία από την αρχή της κρίσης, για να ανέβει τα σκαλιά της εξουσίας.

» Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρεί τους πολίτες ηλίθιους, αμνήμονες και εύκαιρα θύματα στον καιροσκοπισμό του.
Στην ασυδοσία του κυνισμού του, στις απομιμήσεις μαϊμούδες, δεν θα απαντήσουμε εμείς, αλλά ο λαός» καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...