221
«Η χώρα αλλάζει σελίδα και αυτό φαίνεται καθαρά, το λένε οι δείκτες, η Μέρκελ, ο Μακρόν», δήλωσε περήφανος ο Χρήστος Σιμορέλης | facebook

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει υπερφορολόγηση αλλά φταίνε οι άλλοι!

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2017, 11:06
«Η χώρα αλλάζει σελίδα και αυτό φαίνεται καθαρά, το λένε οι δείκτες, η Μέρκελ, ο Μακρόν», δήλωσε περήφανος ο Χρήστος Σιμορέλης
|facebook

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Υπάρχει υπερφορολόγηση αλλά φταίνε οι άλλοι!

Protagon Team Protagon Team 30 Αυγούστου 2017, 11:06

Tη μόνιμη επωδό του ΣΥΡΙΖΑ ότι «για όλα και πάντα φταίνε οι προηγούμενοι» χρησιμοποίησε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Χρήστος Σιμορέλης, για να δικαιολογήσει τη φοροκαταιγίδα με την οποία βρίσκονται αντιμέτωποι οι πολίτες.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Σιμορέλης μάς είπε ότι για την υπερφορολόγηση δεν φταίει η κυβέρνηση, αλλά οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία 40 χρόνια από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Υπάρχει υπερφορολόγηση, αλλά μην ξεχνάτε ότι η χώρα μας έφτασε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, και για όλη αυτή την κατάσταση δεν ευθυνόμαστε εμείς … Η πολιτική ζωή δεν ξεκίνησε το 2015… δυστυχώς οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν εδώ και 40 χρόνια, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα», ήταν η χαρακτηριστική του φράση στην απέλπιδα προσπάθεια του να αποποιηθεί των ευθυνών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την εξάντληση της φοροδοτικής ικανότητας των πολιτών.

Ο κ. Σιμορέλης χαρακτήρισε επίσης «μεγάλο λάθος» κάθε σύγκριση του επιπέδου των μισθών της Ελλάδας και του εξωτερικού, για να επαναλάβει το «αγαπημένο» του επιχείρημα: «Δεν ξέρετε ότι τα τελευταία 40 χρόνια κυβέρνησαν την Ελλάδα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και έφεραν αυτή την καταστροφή στη χώρα μας;»

Η επιχειρηματολογία του κυβερνητικού βουλευτή είχε και ολίγη από ποδόσφαιρο: «Στο ποδόσφαιρο και στην πολιτική μετράει το αποτέλεσμα, και το αποτέλεσμα το είδατε», κόμπασε, «οι επενδυτές στηρίζουν την ελληνική οικονομία, έχουμε επενδύσεις ύψους 1 δισ. ευρώ, η χώρα αλλάζει σελίδα και αυτό φαίνεται καθαρά, το λένε οι δείκτες, η Μέρκελ, ο Μακρόν».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...