259
O Κουρουμπλής «διάβασε» στο άρθρο του Λαλιώτη μήνυμα για αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ | SOOC

Ο Κουρουμπλής λέει ότι ο Λαλιώτης έκανε έκκληση για συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2017, 07:47
O Κουρουμπλής «διάβασε» στο άρθρο του Λαλιώτη μήνυμα για αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
|SOOC

Ο Κουρουμπλής λέει ότι ο Λαλιώτης έκανε έκκληση για συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2017, 07:47

Διεκδικώντας, όπως κάνει συνήθως, την πίστη στο παλαιό, ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ, αυτό που εγκατέλειψε προτού ανεβεί στο τρένο του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, επιμένει ότι το μήνυμα που απηύθυνε (;) προσφάτως ο Κώστας Λαλιώτης με το πολυσυζητημένο άρθρο του για τον Ανδρέα Παπανδρέου είναι σαφές και αφορά στους παλαιούς του συντρόφους στη Χαριλάου Τρικούπη.

Φυσικά είναι ένα θέμα που συντηρείται εντέχνως καθώς βολεύει την κυβέρνηση, να φαίνεται ότι ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ όπως ο κ. Λαλιώτης καλεί σε σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά της Νέας Δημοκρατίας. Ετσι το ερμηνεύει ο κ. Κουρουμπλής και το μοιράζει μέσω του κρατικού ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Οσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας για να συμπληρώσει ότι «ο Λαλιώτης έστειλε το μήνυμα και είναι ξεκάθαρο: Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το καταλαβαίνει κάθε πολίτης που πίστεψε στην «Αλλαγή» του ’81 και κάθε στέλεχος που υπηρέτησε δίπλα στον Ανδρέα» κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

Το ότι ο Ανδρέας έχει πεθάνει εδώ και 21 χρόνια και το ότι «το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα» κλήθηκε να κυβερνήσει τη χώρα πριν από 36 χρόνια -για να έχουμε μια τάξη μεγέθους είναι σαν να συζητάγαμε το 1981 ποιος κυβερνούσε το 1945- είναι προφανώς κάτι που διαφεύγει από τη σκέψη του κ. Κουρουμπλή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...