244
Κάτω αριστέρα το ζευγάρι που έβγαλε τη σέλφι - και προς το βάθος δεξιά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας | SWNS.com

Το αναπάντεχο photo-bombing του Κάμερον στη σέλφι ενός ζευγαριού

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2017, 14:37
Κάτω αριστέρα το ζευγάρι που έβγαλε τη σέλφι - και προς το βάθος δεξιά ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας
|SWNS.com

Το αναπάντεχο photo-bombing του Κάμερον στη σέλφι ενός ζευγαριού

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2017, 14:37

Το θέμα μοιάζει λίγο με τις βάιραλ εικόνες που σε καλούν να βρεις το κρυμμένο ζωάκι ανάμεσα στα άλλα όμοια.

Ο Βανέσα Πράις, η οποία είναι ακτιβίστρια των Εργατικών, και ο σύζυγός της πήγαν στο μουσικό φεστιβάλ Wilderness που διεξάγεται στην περιοχή της Οξφόρδης. Σκέφτηκαν, όπως τόσοι άλλοι, να απαθανατίσουν την επίσκεψη με μία σέλφι.

Μέσα στα δεκάδες άτομα που ήταν στην εικόνα σε δεύτερο πλάνο, ένα τουλάχιστον από αυτά κοίταζε κατευθείαν το φακό, με μια λίγο κουρασμένη εμφάνιση. Τον βρήκατε;

Ηταν ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, με μια έκφραση απογοήτευσης, την ίδια, όπως σχολιάζει ο Guardian, που είχε όταν ανακοίνωσε την παραίτησή του από την πρωθυπουργία μετά την ήττα στο δημοψήφισμα για το Brexit.

Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό ήταν η σύζυγός του Σαμάνθα που την ώρα του φωτογραφικού κλικ είχε στρέψει την προσοχή της στη σκηνή. (Είναι η γυναίκα αριστερά από τον Κάμερον όπως βλέπουμε, δίπλα στον άνδρα με το μπλε τζόκεϊ).

Iσως ο Κάμερον να ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του Τζέρεμι Κόρμπιν ο οποίος ανέβηκε στην σκηνή του Γκλαστονμπέρι και αποθεώθηκε.

Τα δύο φεστιβάλ διαφέρουν πάντως αρκετά: περισσότερο νεανικό το Γκλαστονμπέρι, για κάπως ακριβότερα γούστα το Wilderness που προσφέρει στους θεατές χώρους για γιόγκα και σπα.

Μάλιστα, βουλευτής των Συντηρητικών είχε σκεφτεί την οργάνωση ενός Γκλαστονμπέρι για Τόρηδες μετά την επιτυχημένη εμφάνιση του Κόρμπιν που θορύβησε το κόμμα για την απήχησή του. Αλλά, όπως σχολιάζει ακόμη ο Guardian, εάν εμφανιστεί ο Κάμερον με αυτό το κουρασμένο βλέμμα, δεν θα τον καλέσουν για δεύτερη φορά…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...