326
Κλούνεϊ και Αλαμουντίν πάντα απολάμβαναν τη δημοσιότητα. Τώρα γνώρισαν την αρνητική της πλευρά | REUTERS/Eric Gaillard/File Picture

Γαλλικό περιοδικό δημοσίευσε τα δίδυμα των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2017, 10:11
Κλούνεϊ και Αλαμουντίν πάντα απολάμβαναν τη δημοσιότητα. Τώρα γνώρισαν την αρνητική της πλευρά
|REUTERS/Eric Gaillard/File Picture

Γαλλικό περιοδικό δημοσίευσε τα δίδυμα των Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουλίου 2017, 10:11

Μια ζωή ο Τζορτζ Κλούνεϊ ζούσε στη λαμπερή πλευρά της δημοσιότητας: μια διάσημη θεία, η τραγουδίστρια Ρόζμαρι Κλούνεϊ, ένας διάσημος πατέρας, ο τηλεπαρουσιαστής Νικ Κλούνεϊ, και φυσικά ο ίδιος, λαμπερός, ταλαντούχος, γοητευτικός, επιτυχημένος, με τα ΜΜΕ να τον «λούζουν» με τα φλας και τα εντυπωσιακά εξώφυλλα. Τώρα ήρθε η ώρα να ζήσει και την σκοτεινή πλευρά του παιχνιδιού με τα media. To γαλλικό περιοδικό Voici δημοσίευσε φωτογραφίες των νοεγέννητων παιδιών του. Και ο Κλούνεϊ δήλωσε ότι σκοπεύει να μηνύσει ένα γαλλικό περιοδικό.

Ο διάσημος ηθοποιός υποστήριξε ότι οι φωτογραφίες του ίδιου, της συζύγου του, δικηγόρου σε υποθέσεις προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ Αλαμουντίν και των δίδυμων μωρών τους είναι «παράνομες».

«Οι παπαράτσι του περιοδικού σκαρφάλωσαν τα συρματοπλέγματα, ανέβηκαν σε δένδρα και παράνομα φωτογράφισαν τα μωρά μας μέσα στο σπίτι μας», υποστήριξε.

Το γαλλικό περιοδικό Voici δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο εξώφυλλό του την Παρασκευή ισχυριζόμενο ότι είναι το πρώτο που παρουσιάζει την Έλλα και τον Αλεξάντερ του ζεύγους Κλούνεϊ.

Εκπρόσωπος του περιοδικού δήλωσε ότι υπήρξε «δημόσιο αίτημα» για τις φωτογραφίες.

voici

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Αμάλ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ βρίσκονταν στο σπίτι τους, στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και στις φωτογραφίες εμφανίζονται να κρατούν αγκαλιά τα δίδυμα.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είπε ότι θα λάβει όλα τα αναγκαία νομικά μέτρα εναντίον των φωτογράφων, του πρακτορείου και του περιοδικού. «Η ασφάλεια των παιδιών μου το επιτάσσει» υπογράμμισε ο 56χρονος ηθοποιός.

Σε μήνυμά τους στο E!News οι εκπρόσωποι του γαλλικού περιοδικού ανέφεραν:

«Ο Τζορτζ και η Αμάλ είναι προσωπικότητες που έκαναν πολλές δημόσιες εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια και ο γάμος τους στη Βενετία το Σεπτέμβριο του 2014 ήταν ένα γεγονός που προβλήθηκε από τα media. Και η γέννηση των διδύμων σχολιάστηκε πολύ από τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Voici είναι απάντηση σε “δημόσιο αίτημα”. Ο κόσμος αγαπάει τον Κλούνεϊ και παρακολουθεί τη ζωή του εδώ και πολλά χρόνια και φυσικά οι φωτογραφίες δεν θέτουν σε κίνδυνο τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα δίδυμα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...