407
Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφημένη για το Vanity Fair | Vanity Fair/Mert Alas and Marcus Piggott

Η Αντζελίνα μιλά για τη ζωή της μετά τον Μπραντ

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2017, 18:39
Η Αντζελίνα Τζολί φωτογραφημένη για το Vanity Fair
|Vanity Fair/Mert Alas and Marcus Piggott

Η Αντζελίνα μιλά για τη ζωή της μετά τον Μπραντ

Protagon Team Protagon Team 27 Ιουλίου 2017, 18:39

Το διαζύγιο δεν ήταν το πιο φιλικό υπήρξε ποτέ – όσο «φιλικό» μπορεί να είναι ένα διαζύγιο για δύο ανθρώπους που υπήρξαν για πολλά χρόνια παντρεμένοι και είναι δύο από τους μεγαλύτερους σταρ.

Ας πούμε, λοιπόν, ότι το τέλος του γάμου του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί ήταν ένα σχετικά ομαλό διαζύγιο.  Τώρα που τα διαδικαστικά έχουν τελειώσει, έρχεται η (ακόμη) πιο δύσκολη ώρα των εξομολογήσεων.

Η Αντζελίνα Τζολί μίλησε στο Vanity Fair για τη ζωή μετά τον Μπραντ. Είναι γυναίκα αρκετά έξυπνη και αρκετά διακριτική για να μιλήσει εναντίον του (όχι πολύ ανοιχτά τουλάχιστον), αλλά να δείξει ότι η περιπέτεια έγινε αφορμή να βρει ένα διαφορετικό πάτημα στη ζωή της.

Τι έφερε λοιπόν το διαζύγιο; Αντίθετα από αυτά που έγραφε ο Τύπος, δεν ήταν ο τρόπος ζωής του ζευγαριού με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις για δουλειά.

Αυτή η ζωή «ήταν μία τεράστια ευκαιρία που κάναμε δώρο στα παιδιά μας», να μεγαλώσουν σαν πολίτες του κόσμου.

angelina-jolie-0917-Vf-cover

Τώρα η οικογένεια χωρίς τον Μπραντ είναι στην φάση της ανάδυσης: «Περάσαμε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μας και τώρα βγαίνουμε στην επιφάνεια για να πάρουμε ανάσα».

Ξαφνιάστηκε άραγε που ο Μπραντ Πιτ παρεδέχθηκε δημόσια τον αλκοολισμό του; «Oχι. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και αγαπάμε την οικογένειά μας. Φυσικά υπάρχει θυμός και πόνος κάτω από την επιφάνεια. Ομως και οι δύο δουλεύουμε με τον ίδιο στόχο».

Για τα παιδιά το διαζύγιο δεν ήταν εύκολο, κάποιες στιγμές ήταν και για αυτά μια δοκιμασία, αλλά, όπως λέει, «στάθηκαν πολύ γενναία».

Μετακόμισαν πλέον χωρίς τον Μπραντ, οργανώνουν ξανά από την αρχή τη ζωή τους – έξι παιδιά έχουν πολλά να κάνουν και πολλά να φροντίσει κανένας, αν μη τι άλλο στην καθημερινότητα.

Οσο και αν λέει ότι τα έξι παιδιά τους είναι «δυναμικά και πεισματάρικα», η Τζολί μπροστά τους  φροντίζει να δείχνει δυνατή: «Κλαίω στο ντους, όχι μπροστά τους. Δε θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα».

Η συνέντευξη δεν θα μπορούσε να αφήσει την υγεία και τη ζωή της  Τζολί. Πέρυσι, λόγω της εμμηνόπαυσης ή του στρες από το διαζύγιο, το μισό της πρόσωπο έπαθε πάρεση. «Οι γυναίκες αφήνουμε τους εαυτούς μας τελευταίους ανάμεσα στις ανάγκες της οικογένειας, όμως η υγεία έχει το δικό της τρόπο να σου θυμίζει ότι υπάρχεις κι εσύ», εξηγεί.

Μέσα σε αυτά όμως το sex symbol υποχωρεί: «Αισθάνομαι περισσότερο γυναίκα, γιατί στάθηκα στα πόδια μου, πήρα αποφάσεις, έβαλα την οικογένειά μου πρώτα», μια οικογένεια που και η ίδια παραδέχεται ότι «δεν είναι νορμάλ».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...