198
Ο γνωστός Τραμπ... |

Παραλήρημα Τραμπ κατά παρουσιαστών

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2017, 18:53
Ο γνωστός Τραμπ...
|

Παραλήρημα Τραμπ κατά παρουσιαστών

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2017, 18:53

Ο  Ντόναλντ Τραμπ παραληρεί στο twitter. Και είναι εμφανές ότι δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος δίπλα του, ικανός για να τον συγκρατήσει.

Αυτή τη φορά ο αμερικανός πρόεδρος τα έβαλε με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Mornig Joe» για τα ειρωνικά τους σχόλια εναντίον του. Παράλληλα σχολίασαν τη σχέση του με την στενή συνεργάτιδα του, την Κελιάν Κόνγουεϊ. Όπως υποστήριξαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, η Κονγουεϊ  παραπονιόταν συνεχώς προεκλογικά για τον Τραμπ όταν ερχόταν στο στούντιο για να υπερασπιστεί το πρόγραμμά του. «Μόλις έσβηναν οι κάμερες και της βγάζαμε το μικρόφωνο γυρνούσε προς το μέρος μου και μου έλεγε “Μπλιάχ, πρέπει να κάνω ντους”, επειδή σιχαινόταν τόσο πολύ τον υποψήφιό της και ένιωθε βρώμικη προσπαθώντας να τον υποστηρίξει», είπε χαρακτηριστικά η Μπρεζίνσκι για την Κελιάν Κόνγουεϊ. «Μάλλον τώρα πρέπει να έχει συνηθίσει πια να αισθάνεται βρώμικη».

https://www.youtube.com/watch?v=9Sb_zCfqFUs

Τα tweet του προέδρου ήταν από… εκρηκτικά ως εμετικά. «Άκουσα ότι το Morning Joe με τις χαμηλές τηλεθεάσεις μιλά άσχημα για μένα (δεν βλέπω πια την εκπομπή). Τότε γιατί η τρελή Μίκα με το χαμηλό IQ μαζί με τον Ψυχάκια Τζο έρχονταν επί τρεις συνεχόμενες μέρες στο Μαρ-Α-Λάγκο κοντά στην Πρωτοχρονιά και επέμεναν να τους δεχτώ στην παρέα μου; Εκείνη αιμορραγούσε άσχημα από ένα λίφτινγκ. Αρνήθηκα!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...