287
Ο Λουκάς Παπαδήμος στο Προεδρικό Μέγαρο την Πρωτοχρονιά. Το 2017 αποδείχτηκε τραυματικό για τον πρώην Πρωθυπουργό | Menelaos Myrillas / SOOC

Τριάντα πέντε ημέρες στον «Ευαγγελισμό» ο Παπαδήμος – τον επισκέφτηκε ο Ρέγκλινγκ

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2017, 10:15
Ο Λουκάς Παπαδήμος στο Προεδρικό Μέγαρο την Πρωτοχρονιά. Το 2017 αποδείχτηκε τραυματικό για τον πρώην Πρωθυπουργό
|Menelaos Myrillas / SOOC

Τριάντα πέντε ημέρες στον «Ευαγγελισμό» ο Παπαδήμος – τον επισκέφτηκε ο Ρέγκλινγκ

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2017, 10:15

Η είδηση δεν είναι τόσο ότι ο Κλάους Ρέγκλινγκ, ο επικεφαλής του ESM, επισκέφτηκε τον Λουκά Παπαδήμο στον «Ευαγγελισμό» μετά τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Η είδηση είναι ότι ο πρώην Πρωθυπουργός είναι ακόμα στο νοσοκομείο!

Ο κ. Παπαδήμος νοσηλεύεται από τις 25 Μαΐου όταν τραυματίστηκε από την έκρηξη παγιδευμένου φακέλου εντός του αυτοκινήτου που τον μετέφερε. Τότε είχαν πει ότι ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς. Παρ’ ολ’ αυτά μετράει πλέον 35 ημέρες στο νοσοκομείο. Κατά τους γιατρούς, ο κ. Παπαδήμος παραμένει στο νοσοκομείο για τόσο μεγάλο διάστημα, λόγω τραύματος στον μηρό, το οποίο προκλήθηκε από την έκρηξη του φακέλου-βόμβα. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο «Ελεύθερος Τύπος», σύντομα θα λάβει εξιτήριο -πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα- ώστε να συνεχίσει τη θεραπεία του κατ’ οίκον.

«Η νοσηλεία του θα μπορούσε να διαρκέσει από 10 έως 12 ημέρες. Παρατάθηκε για προληπτικούς λόγους. Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι η παραμονή του στο νοσοκομείο θα ξεπεράσει τον ένα μήνα. Το αναπνευστικό του δεν έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που θα του μείνει είναι ένα σημάδι στο μηρό. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά συνεργάσιμο ασθενή, που λόγω και της καλλιέργειάς του δεν έδειξε καμία δυσαρέσκεια στην παράταση της νοσηλείας. Αντιθέτως τη θεώρησε μία ευκαιρία να ηρεμήσει», ανέφερε πρόσωπο που έχει παρακολουθήσει από κοντά τη νοσηλεία του πρώην Πρωθυπουργού.

Ο επικεφαλής του ESM γνωρίζει τον κ. Παπαδήμο για περισσότερα από 20 χρόνια και έχει συνεργαστεί μαζί του από διάφορες θέσεις, άλλωστε ο πρώην Πρωθυπουργός είχε διατελέσει για μια οκταετία αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Οπως ανέφερε εκπρόσωπος του Eυρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης, «με την επίσκεψή του ο Κλάους Ρέγκλινγκ ήθελε να δείξει τη φιλία και την αλληλεγγύη του στον Λουκά Παπαδήμο και να καταδικάσει κατηγορηματικά την δειλή επίθεση σε βάρος του».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...