615
Πλήθος κόσμου -και πολιτικών- πλαισίωσε το ντυμένο σε ανοιχτόχρωμους τόνους ζεύγος Πατούλη, κάτω από την αντιστοίχου αποχρώσεως δημιουργία του Σαντιάγκο Καλατράβα | Facebook/Giorgos Patoulis

Η τελευταία υπερπαραγωγή του ζεύγους Πατούλη

Χριστίνα Ταχιάου Χριστίνα Ταχιάου 18 Ιουνίου 2017, 16:35
Πλήθος κόσμου -και πολιτικών- πλαισίωσε το ντυμένο σε ανοιχτόχρωμους τόνους ζεύγος Πατούλη, κάτω από την αντιστοίχου αποχρώσεως δημιουργία του Σαντιάγκο Καλατράβα
|Facebook/Giorgos Patoulis

Η τελευταία υπερπαραγωγή του ζεύγους Πατούλη

Χριστίνα Ταχιάου Χριστίνα Ταχιάου 18 Ιουνίου 2017, 16:35

Κυκλοφόρησαν ευρέως οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από την πρόσφατη εκδήλωση του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στη Στοά Καλατράβα. Δυστυχώς, όμως, η λάμψη του ζεύγους Πατούλη επισκίασε την ίδια την εκδήλωση και το σκοπό που αυτή υπηρέτησε: την καθιέρωση του Αμαρουσίου σε Παγκόσμιο Κέντρο Τουρισμού Υγείας – Αθλησης και Επιχειρηματικότητας!

Το παραδέχομαι το ζεύγος Πατούλη. Κάνει ό,τι γουστάρει στο Μαρούσι, και όχι μόνο. Για την ακρίβεια, κάνει τον κόσμο να παραμιλά με τις εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις του και να αγνοεί τελείως μικρολεπτομέρειες, όπως -ας πούμε- ο λόγος για τον οποίο ο δήμος οργάνωσε μια ολόκληρη φιέστα.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου (εδώ), ο δήμος Αμαρουσίου διοργάνωσε τη συναυλία αγάπης «Ταξιδεύοντας στο Όνειρο» με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στην οποία συμμετείχε χορωδιακό σχήμα με 300 παιδιά! Δεν γνωρίζω πόσο κόστισε η υπερπαραγωγή αυτή, ούτε πόσα χρήματα πλήρωσαν οι χορηγοί οι οποίοι αναφέρονται στο δελτίο Τύπου και πόσα ο δήμος Αμαρουσίου.

Σίγουρα τα άξιζε, όμως, η εκδήλωση. Διότι, όπως είπε ο δήμαρχος Πατούλης στο χαιρετισμό του, «το μοναδικό μουσικό υπερθέαμα σηματοδοτεί τη συγκροτημένη προσπάθεια που ξεκινούμε, για να αναδείξουμε το Μαρούσι ως Παγκόσμιο Προορισμό Τουρισμού Υγείας, Άθλησης και Επιχειρηματικότητας. Από σήμερα το Μαρούσι περνά μπροστά». Λίγο το έχεις αυτό; Χωρίς να εξειδικεύσει ο δήμαρχος τι εννοεί (τι χρειάζεται, άλλωστε;) έκανε λόγο για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Αμαρουσίου, αξιοποίηση των 3.500 επιχειρήσεων που λειτουργούν στον δήμο και των αθλητικών εγκαταστάσεων, και στο τέλος επανέλαβε τον μεγάλο στόχο: «Στο σχέδιο μας για να μετατρέψουμε το Μαρούσι σε Παγκόσμιο πόλο του Τουρισμού Υγείας, της Άθλησης και της επιχειρηματικότητας, οι άνθρωποι μας θα έχουν τον πρώτο ρόλο» (Σημ.: στο κείμενο εντός εισαγωγικών έχουν διατηρηθεί η σύνταξη και ορθογραφία του δελτίου τύπου του δήμου Αμαρουσίου).

19105817_472558046411120_7070248498275271563_n
O Γιώργος Πατούλης στο βήμα της εκδήλωσης. Θα γίνει, λέει, το Μαρούσι παγκόσμιο κέντρο τουρισμού, υγείας και άθλησης…

Εάν σας φαίνεται ότι μια πομφόλυγα του είδους «Από σήμερα το Μαρούσι περνά μπροστά» δεν δικαιολογεί μια τέτοιου μεγέθους (με Χατζηνάσιο και χορωδία 300 ατόμων) εκδήλωση, έχετε απόλυτο δίκιο. Διότι, ο πραγματικός λόγος για τον οποίον στήθηκε η υπερπαραγωγή αυτή, ήταν άλλος: η ανακοίνωση της έναρξης των δραστηριοτήτων του Ομίλου UNESCO (sic) Βορείων Προαστίων, επικεφαλής του οποίου είναι η Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης και σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη. Μάλιστα, μετά το σύζυγό της, η κυρία Πατούλη-Σταυράκη απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση με την ιδιότητά της ως επικεφαλής του Ομίλου.

223994
Η κυρία Πατούλη στο βήμα της εκδήλωσης. Τα παιδιάκια της χορωδίας προσπαθούν να καλυφθούν. Από τη βροχή INTIMENEWS)

Η εκδήλωση διεξήχθη υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μαντέψτε ποιος είναι πρόεδρος τόσο στην ΚΕΔΕ όσο στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Σωστά μαντέψατε, είναι ο Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου και σύζυγος της Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη. Μάλιστα, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών φιλοξενεί μια ωραιότατη ανακοίνωση για την εκδήλωση (εδώ), στην οποία γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην νέα ιδιότητα της κυρίας Πατούλη-Σταυράκη και το χαιρετισμό της.

Στην υπερπαραγωγή του ζεύγους Πατούλη εκπροσωπήθηκε η κυβέρνηση από τον Π. Κουρουμπλή και το ΓΓ Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γ. Τζιάλλα, παραβρέθηκε ο αρχηγός κόμματος Βασίλης Λεβέντης, εκπρόσωπος της ΝΔ, της ΔΗΣΥ, βουλευτές νυν και πρώην, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, δήμαρχοι, ο διοικητής Ασφαλείας Αμαρουσίου, εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων και χορηγών της εκδήλωσης και πλήθος κόσμου. Θαμπωμένοι από τις ολόλαμπρες εμφανίσεις του ζεύγους Πατούλη, πιθανώς να μην πρόσεξαν γιατί ακριβώς πραγματοποιήθηκε η υπερπαραγωγή.

Ή ίσως, πάλι, αυτό να μην τους έκανε καμιά εντύπωση. Είπαμε, το ζεύγος Πατούλη επισκιάζει τα πάντα.

19146206_473932899606968_1632660414578877779_n
To ζεύγος Πατούλη σε φωτογραφία που ανήρτησε το μεσημέρι της Κυριακής ο δήμαρχος στο facebook. Τη συνόδευε η λεζάντα: «Ομορφη Κυριακή σε όλους τους φίλους!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...