253
Ο Γιαννόπουλος με το χαμογελαστό ζεύγος Τραμπ | facebook

Με μια βεντάλια ποζάρει στο πλάι του Τραμπ ελληνοαμερικανός γκέι καθηγητής

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2017, 15:24
Ο Γιαννόπουλος με το χαμογελαστό ζεύγος Τραμπ
|facebook

Με μια βεντάλια ποζάρει στο πλάι του Τραμπ ελληνοαμερικανός γκέι καθηγητής

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουνίου 2017, 15:24

Η στιγμή είναι σπάνια, από αυτές που κάποιος τις θυμάται  για πάντα. Πολύ λίγοι έχουν εξάλλου την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο Οβάλ Γραφείο δίπλα στον πρόεδρο των ΗΠΑ και την σύζυγό του. Αλλά αφού είναι σπάνια η στιγμή, απαιτεί και μια αξέχαστη εμφάνιση.

Αυτήν που έκανε ο Νικ Γιαννόπουλος, δάσκαλος ειδικής αγωγής στο Λύκειο του Μπίκον Τσάρτερ στο Ρόουντ Αϊλαντ και επικεφαλής της Συμμαχίας Γκέι και Στρέιτ της πολιτείας του.

Ο Γιαννόπουλος συνάντησε τον πρόεδρο προ ημερών μετά την βράβευσή του σαν Δάσκαλος της Χρονιάς  από το Ροντ Αϊλαντ για το 2017.

Στάθηκε στα δεξιά του Τραμπ και έβγαλε και κράτησε μια μαύρη δαντελωτή βεντάλια, έχοντας πάντα καρφιτσωμένη στο πέτο την πολύχρωμη σημαία του ΛΟΑΤΚΙ κινήματος.

Πριν από το κλικ ζήτησε την άδεια του προέδρου να ποζάρει με τη βεντάλια, γράφει η USA Today.  «Φυσικά, προχώρα», του είπε ο Τραμπ.

«Ανοιξα τη βεντάλια μόλις μπήκα στο γραφείο του» και αμέσως ο Τραμπ του έκανε κομπλιμέντο, είπε ο Γιαννόπουλος στο NPR.

Μια φωτογραφία υλικό για βάιραλ, όπως και συνέβη.

Οπως εξήγησε ο ίδιος, φόρεσε την καρφίτσα της κοινότητας για να δείξει την ευγνωμοσύνη για την στήριξη που του παρείχε, ενώ στο λαιμό φορούσε ένα μενταγιόν με τη λέξη «Ελπίδα», που είναι και το έμβλημα του Ρόουντ Αϊλαντ.

Τι θα έλεγε στον πρόεδρο, το γράφει ο ίδιος στο Facebook: «Η υπερηφάνεια που νιώθω σαν Αμερικανός προέρχεται από την ελευθερία μου να είμαι ανοιχτός και ειλικρινής για το ποιος είμαι και ποιον αγαπώ».

Δίπλα στα καταθλιπτικά ενσταντανέ στα οποία μας έχει συνηθίσει η προεδρία του Τραμπ, αυτό ήταν μια ευχάριστη όσο και κάπως αναπάντεχη αλλαγή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...