218
Η πανέμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός Ριάνα στις Κάννες στις 19 Μαΐου. Είναι αγαπημένη των social media σε βαθμό που αυτά της παρέχουν τον καμβά για μια νέα ταινία | REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Το αστείο tweet της Ριάνα που θα γίνει ταινία

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2017, 10:18
Η πανέμορφη τραγουδίστρια και ηθοποιός Ριάνα στις Κάννες στις 19 Μαΐου. Είναι αγαπημένη των social media σε βαθμό που αυτά της παρέχουν τον καμβά για μια νέα ταινία
|REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Το αστείο tweet της Ριάνα που θα γίνει ταινία

Protagon Team Protagon Team 23 Μαΐου 2017, 10:18

Ταινίες βασισμένες σε θεατρικά έργα και βιβλία έχουμε δει. Ταινίες εμπνευσμένες από παραμύθια, τραγούδια και αρχαίους μύθους επίσης.

Τώρα θα δούμε και μια ταινία που γεννήθηκε από ένα… tweet.

Η αρχή είχε γίνει από ένα tweet που σχολίαζε μια «ιστορική φωτογραφία» από το 2014 με την τραγουδίστρια Ριάνα και την ηθοποιό Λουπίτα Νιόνγκο.

Οι δύο γυναίκες παρακολουθούσαν η μία δίπλα στην άλλη επίδειξη μόδας. Οι στiλιστικές τους επιλογές ήταν η αφορμή για ένα αστείο σε ένα άλλο tweet, αυτό παρακάτω, που σύντομα έγινε βάιραλ.

«Η Ριάνα μοιάζει σαν να εξαπατά πλούσιους λευκούς άνδρες και η Λουπίτα είναι η κολλητή της που ξέρει από κομπιούτερ και καταστρώνουν τα σχέδια», έγραφε και κανένας δεν θα διαφωνούσε με αυτή την περιγραφή βλέποντας τη φωτογραφία.

Η ιδέα, που είχε ξεκινήσει από το Tumblr, φαίνεται ότι άρεσε και στις δύο σταρ, που έδειξαν ενδιαφέρον να παίξουν σε αυτήν την (ακόμη φανταστική) ταινία. Ακολούθησε η σκηνοθέτρια Αβα ΝτιΒερνέ και η σεναριογράφος Ισα Ράε.

Τι λείπει; Το στούντιο για την παραγωγή, που βρέθηκε και αυτό. Μετά από ένα σκληρό παζάρι στις κάννες, όπως διεξάγεται το 70ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ, η Netflix εξασφάλισε τα δικαιώματα.

Για την ώρα, γράφει ο Guardian, δεν είναι γνωστό αν το σενάριο θα ακολουθήσει την ιδέα του tweet ενώ εκκρεμούν για την ΝτιΒερνέ, την Νιόγκο και την Ριάνα κάποιες υποχρεώσεις και μελλοντικές εμφανίσεις. Προγραμματίζεται πάντως να κυκλοφορήσει το 2018.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...