189
|

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο!

Protagon Team Protagon Team 19 Μαΐου 2017, 09:03

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο!

Protagon Team Protagon Team 19 Μαΐου 2017, 09:03

Από ρούκι σε σούπερσταρ σε τέσσερα χρόνια, ελάχιστοι το έχουν καταφέρει. Είναι η περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο οποίος ύστερα από την εφετινή καταπληκτική σεζόν στο ΝΒΑ όπου έσπασε τόσα ρεκόρ, προσωπικά και σε επίπεδο αμερικανικού μπάσκετ, επελέγη στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος. Είναι η πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια που παίκτης των  άσημων Μιλγουόκι Μπακς (οι οποίοι χάρη στον Giannis προκρίθηκαν εφέτος στα πλέι οφ) συγκαταλέγεται σε All Star ομάδα του πρωταθλήματος.

Για να γίνει κατανοητή η επιτυχία του 22χρονου Ελληνα, η δεύτερη καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ για το 2017 αποτελείται από αθλητές της εμβέλειας των Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ), Αϊζάια Τόμας (Σέλτικς) και Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα). Ο Giannis είναι ο πέμπτος της παρέας.

Για την κορυφαία πεντάδα παμψηφεί επελέγη ο Τζέιμς Χάρντεν του Χιούστον, ενώ ο ΛεΜπρον Τζέιμς, με την 11η παρουσία του στην πρώτη πεντάδα, ισοφάρισε το ρεκόρ του ΝΒΑ που κατείχαν οι Κόμπι Μπράιαντ (Λέικερς) και Καρλ Μαλόοουν (Γιούτα).

Στις υπόλοιπες τρεις θέσεις της πρώτης πεντάδας αναδείχθηκαν οι Ράσελ Γουέστμπρουκ (Οκλαχόμα Σίτι), Καουάι Λέοναρντ (Σαν Αντόνιο) και Αντονι Ντέιβις (Νέα Ορλεάνη).

Ολη η χρονιά του Αντετοκούνμπο σε 36 δευτερόλεπτα!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...