287
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τους Τούρκους |

Μίνι σόου Καμμένου: Πότε θα υπάρξει εμπλοκή με Τουρκία

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2017, 21:12
Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τους Τούρκους |

Μίνι σόου Καμμένου: Πότε θα υπάρξει εμπλοκή με Τουρκία

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2017, 21:12

Ο Παπανδρέου έπρεπε «να έχει συλληφθεί» και «να οδηγηθεί στη φυλακή». Η Ευρώπη της παγκοσμιοποίησης «έχει καταρρεύσει». Είναι «δώρο Θεού» που έχασε η Κλίντον στην Αμερική. Και αν κάποιος Τούρκος «πατήσει πόδι στην Ελλάδα», τότε «θα υπάρξει εμπλοκή».

Πρόκειται για απόψεις που εξέθεσε, με το γνωστό του ύφος ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του στον Alpha. Και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, έσπευσε να υπερτονίσει την ανάγκη για νέες προμήθειες.Κάλεσε τους συμμάχους να αντιληφθούν τη γεωπολιτική θέση της χώρας, ώστε στο μέλλον να ταξινομήσουν την προμήθεια αυτή ως μέρος στρατιωτικής βοήθειας. «Η αναβάθμιση των F-16 έχει εγκριθεί από το ΚΥΣΕΑ», επανέλαβε. Εξάλλου, σχολίασε ότι «οι ΗΠΑ δεν μπορούν να απαγορεύουν στην Ελλάδα να αγοράζει ρωσικά συστήματα και να επιτρέπουν στην Τουρκία».

Σχετικά με την οικονομική κατάσταση στη χώρα και το υπό συζήτηση πολυνομοσχέδιο, παρατήρησε ότι «το γεγονός ότι το επιτόκιο έπεσε στα επίπεδα προ του 2010, σηματοδοτεί το τέλος της κρίσης, που οδηγεί στις επενδύσεις και την ανάπτυξη. Στο υπουργείο δεν πάτησε το πόδι του κανένας τροϊκανός» επανέλαβε, ενώ για τα αντίμετρα είπε πως «θα αφορούν εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη». «Αυτά που καταφέραμε, τα καταφέραμε χάρις στη σκληρή πολιτική στάση που τηρήσαμε. Έπρεπε να γίνει η σύγκρουση τον Ιούλιο του 2015», πρόσθεσε.
Απαντώντας σε ερώτηση εάν έγιναν λάθη, ο Καμμένος εκτίμησε πως «από την πρώτη στιγμή έπρεπε να είχαμε στραφεί προς τις ΗΠΑ».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, είπε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Είναι ένας ηγέτης ο οποίος δεν έχει απομονωθεί σε ένα γυάλινο κλουβί. Είναι ο μόνος που θα μπορούσε να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση, γιατί χρειάζεται και η συναίνεση της Αριστεράς, όπως στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων. Συμπλεύσαμε με τον κ. Τσίπρα με εντιμότητα, έχοντας ο καθένας τις ιδεολογικές του απόψεις», επανέλαβε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...