267
|

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Εφές με 74-62!

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2017, 23:18

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Εφές με 74-62!

Protagon Team Protagon Team 28 Απριλίου 2017, 23:18

Το τελευταίο του χαρτί έπαιξε την Παρασκευή ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούλη κόντρα στην Εφές και κέρδισε. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το μπρέικ της ισοφάρισης που σημαίνει την επιστροφή της σειράς στο ΣΕΦ (02/05), όπου και θα κριθεί η πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Η Αναντολού Εφές είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μισό της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και έδειχνε ικανή να πάρει την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός, όμως, με μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο έφερε… τούμπα το ματς και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 74-62, κάνοντας το 2-2 στη σειρά των πλέι οφ.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Βασίλης Σπανούλης με μεγάλα τρίποντα και ασίστ «εκτόξευσε» τη διαφορά στο 68-57 περίπου 3 λεπτά πριν από το φινάλε και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Ολυμπιακού.

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 38-35, 54-55, 62-74.

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να γυρίσει με πούλμαν ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα, μετά την ήττα από την Φενέρμπαχτσε, συζητήθηκε σε όλη την Ευρώπη. Και φυσικά, είχε… αντίκτυπο και στο παιχνίδι της Αναντολού Εφές με τον Ολυμπιακό!

Οι φίλοι της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ύψωσαν πανό το οποίο έγραψε «Bus to Pireaus», (Λεωφορείο για Πειραιά), θέλοντας να… πικάρουν τους Πειραιώτες.

dfgdfgdf

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε και δεύτερο μπρέικ στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Νταρουσάφακα (89-78, 3-1 η σειρά) και προκρίθηκε στο Final Four, που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Η «Βασίλισσα» επικράτησε για δεύτερη φορά στην Πόλη μετά την ήττα στην Μαδρίτη και θα επιστρέψει σε λίγο καιρό για να διεκδικήσει το τρόπαιο της Euroleague. Ρεάλ Μαδρίτης – Φενέρμπαχτσε το ζευγάρι του ημιτελικού, όπως και το 2015.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...