168
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη σύσκεψη | Intimenews/Κώστας Μπαλτάς

Η καθημερινότητα της Αθήνας επί τάπητος σε συζήτηση υπό τον Γιώργο Καμίνη

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2017, 15:01
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης κατά τη σύσκεψη
|Intimenews/Κώστας Μπαλτάς

Η καθημερινότητα της Αθήνας επί τάπητος σε συζήτηση υπό τον Γιώργο Καμίνη

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2017, 15:01

Σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, καθώς και με εκείνους που ασχολούνται με την καθημερινότητα της πρωτεύουσας συγκάλεσε την Τετάρτη στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Καμίνης.

Στόχος της ανοιχτής στα ΜΜΕ σύσκεψης ήταν η ανάδειξη και καταγραφή των θέσεων των φορέων για τα προβλήματα λειτουργίας της πόλης.

Κατά την εισήγησή του ο κ. Καμίνης, επισήμανε καταρχάς το ισχνό θεσμικό πλαίσιο αρμοδιοτήτων που έχει ο δήμος για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.

Πρόσθεσε ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται επιδείνωση της κατάστασης, μιλώντας για μια κατάσταση που σε ορισμένες γειτονιές «έχει γίνει αβίωτη», ενώ ζήτησε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο άμεσης δράσης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Εμπορικός Σύλλογος, η ΓΣΕΒΕΕ, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, η Ένωση Ξενοδόχων, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, το Εθνικό Θέατρο, το Σωματείο Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, σύλλογοι κατοίκων και άλλοι φορείς.

Την Πέμπτη, στις 12:00, ο κ. Καμίνης θα δεχθεί σε κοινή σύσκεψη στο Δημαρχιακό Μέγαρο και θα ενημερώσει για τα συμπεράσματα της συνάντησης με τους φορείς , τους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τον Τύπο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...