231
O Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση μεταξύ άλλων ότι «για ένα μεγάλο διάστημα παρουσίαζε τη Βενεζουέλα ως συγκριτικό μοντέλο διακυβέρνησης» | SOOC

Κικίλιας: «Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς τα “αντίμετρα”»

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2017, 14:34
O Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε την κυβέρνηση μεταξύ άλλων ότι «για ένα μεγάλο διάστημα παρουσίαζε τη Βενεζουέλα ως συγκριτικό μοντέλο διακυβέρνησης»
|SOOC

Κικίλιας: «Καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς τα “αντίμετρα”»

Protagon Team Protagon Team 21 Απριλίου 2017, 14:34

«Η κυβέρνηση κατέκαυσε τη χώρα και συμφωνία με τους Θεσμούς ακόμη δεν έχουμε δει». Αυτό μεταξύ άλλων τόνισε σε τηλεοπτική συνέντευξή του το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Ο ίδιος μάλιστα χαρακτήρισε «καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς» τα περίφημα αντίμετρα τα οποία θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση στη Βουλή και για αυτό η ΝΔ δεν μπορεί να τα ψηφίσει. «Μειώνουν συντάξεις, αφορολόγητο, εκποιούν δημόσια περιουσία και μιλούν για δήθεν αντίμετρα. Σαν καθρεφτάκια σε ιθαγενείς…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας. υπενθυμίζοντας ότι τα όποια αντίμετρα για τις περικοπές σε συντάξεις και αφορολόγητο θα υπάρξουν το 2019 και αν υπάρξει υπέρβαση του στόχου του πλεονάσματος του 3,5%.

Ο κ. Κικίλιας είπε ότι η κυβέρνηση αντί να προσλάβει μέσω ΑΣΕΠ γιατρούς στις εντατικές προσπαθεί να κάνει τα ρουσφέτια της μέσω ΔΕΗ. «Το νοσοκομεία μας είναι υποστελεχωμένα και υπολειτουργούν. Την ίδια ώρα, η ΔΕΗ θα πληρώνει συμβασιούχους για τον Πολιτισμό!» τόνισε.

Παράλληλα εξήγησε γιατί η ΝΔ αναδεικνύει το θέμα της Βενεζουέλας ζητώντας να συγκληθεί η Επιτροπή Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. «Ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε επικοινωνιακά την κυβερνητική του προσπάθεια, με παράδειγμα τη Βενεζουέλα. Για ένα μεγάλο διάστημα παρουσίαζε τη Βενεζουέλα ως συγκριτικό μοντέλο διακυβέρνησης. Σήμερα σιωπά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι «αδικούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουν σωστά» και διαβεβαίωσε ότι «απολύσεις στο Δημόσιο δεν θα γίνουν και δεν χρειάζεται».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...