296
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ένα πασχαλινό λαγουδάκι. Ο πρόεδρος χαιρετά έναν αξιωματικό που δεν διακρίνεται στη φωτογραφία | REUTERS/Joshua Roberts

Το πρώτο Πάσχα των Τραμπ στον Λευκό Οίκο είχε κάτι το κωμικό

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2017, 08:36
Ο Ντόναλντ Τραμπ και ένα πασχαλινό λαγουδάκι. Ο πρόεδρος χαιρετά έναν αξιωματικό που δεν διακρίνεται στη φωτογραφία
|REUTERS/Joshua Roberts

Το πρώτο Πάσχα των Τραμπ στον Λευκό Οίκο είχε κάτι το κωμικό

Protagon Team Protagon Team 18 Απριλίου 2017, 08:36

O Ντόναλντ Τραμπ είχε πάντα κάτι το θεατράλε και δεν το έχασε όταν εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ. Αντιθέτως το μετέφερε αυτούσιο στον Λευκό Οίκο και το έβαλε στην παγκόσμια σφαίρα. Ετσι, για να τιμήσει τη γιορτή του Πάσχα (που εφέτος συνέπεσε τόσο για τους Ρωμαιοκαθολικούς και τους Προτεστάντες, όσο και για τους Ορθόδοξους), στην πρώτη του τέτοια θρησκευτική γιορτή από τότε που ανέλαβε την προεδρία των ΗΠΑ, δεν είχε πρόβλημα να σταθεί με κάθε επισημότητα -και φορώντας πάντα το κοστούμι με την κόκκινη γραβάτα- την Κυριακή στο μπαλκόνι «Τρούμαν» του Λευκού Οίκου παρέα με έναν τύπο ντυμένο πασχαλινό λαγουδάκι και να χαιρετήσει τον αμερικανικό λαό.

Ολα αυτά είχαν κάτι το κωμικό, σχολίασαν αναλυτές που έσπευσαν να συγκρίνουν τις εικόνες με παλαιότερα στιγμιότυπα και τους ασύγκριτα περισσότερο χαλαρούς και λιγότερο σοβαροφανείς Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα.

President Barack Obama, First Lady Michelle Obama, and daughters Sasha and Malia, along with ÒKid PresidentÓ Robby Novak, join children on the South Lawn for the 2013 White House Easter Egg Roll, April 1, 2013. (Official White House Photo by Lawrence Jackson)
Μπαράκ, Μισέλ και θυγατέρες Ομπάμα το Πάσχα του 2013 (Official White House Photo by Lawrence Jackson)

Ηδη από το Μεγάλο Σάββατο η Μελάνια Τραμπ είχε αναρτήσει στον επίσημο λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ τη φωτογραφία με τις ευχές του προεδρικού ζεύγους για το Πάσχα προσφέροντας μια ξεχωριστή θέαση του εσωτερικού του Λευκού Οίκου στον καιρό των Τραμπ.

17992148_252799551855979_4820438909013701939_n

Το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, Ντόναλντ και Μελάνια συμμετείχαν στην 139η εκδήλωση για το Πάσχα στην αυλή της προεδρικής κατοικίας, όπου πρόεδρος και Πρώτη Κυρία παραδοσιακά διαβάζουν παραμύθια σε παιδιά, φτιάχνουν μαζί τους ευχητήριες κάρτες που στέλνουν σε στρατιώτες και παίζουν παιχνίδια στο γρασίδι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...