1281
Ο πολύς Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο. Το Εγώ του τεράστιο. Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | REUTERS/Sergio Perez

Είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βιαστής;

Sportscaster Sportscaster 15 Απριλίου 2017, 14:23
Ο πολύς Κριστιάνο Ρονάλντο σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο. Το Εγώ του τεράστιο. Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του
|REUTERS/Sergio Perez

Είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο βιαστής;

Sportscaster Sportscaster 15 Απριλίου 2017, 14:23

Σε σεξουαλικό έγκλημα με θύμα νεαρή Αμερικανίδα εμπλέκει τον Κριστιάνο Ρονάλντο το Der Spiegel, επικαλούμενο στοιχεία από τα Football Leaks. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού, ο «σούπερ-σταρ» της Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε σεξουαλική βία στην 25χρονη, η οποία ήταν προσκεκλημένη του σε πάρτι που διοργάνωσε το καλοκαίρι του 2009 στο «Palms Place Hotel» του Λας Βέγκας, αφού την οδήγησε στη σουίτα του. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η κοπέλα, που τραυματίστηκε από την επίθεση του διάσημου πορτογάλου ποδοσφαιριστή, προέβη σε εξασέλιδη καταγγελία εναντίον του (βρίσκεται στην κατοχή του Spiegel), όμως μερικούς μήνες αργότερα την απέσυρε.

Φυσικά, όχι χωρίς αντάλλαγμα, όπως ισχυρίζεται το έγκυρο περιοδικό. Στις 12 Ιανουαρίου 2010, ο πορτογάλος δικηγόρος Κάρλος Οσόριο ντε Κάστρο μεσολάβησε ώστε να μην προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες και να μην αποκαλυφθεί η υπόθεση, προσφέροντας στο θύμα το ποσόν των 375.000 δολαρίων. Η γυναίκα δεν επέμεινε στις κατηγορίες και κράτησε το στόμα της κλειστό, όμως το έγγραφο της καταγγελίας διέρρευσε στα Football Leaks. Και από ‘κει, στο Spiegel.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο «CR7» κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση, αφού τον Οκτώβριο του 2005 -όταν ήταν μόλις 20 ετών- δυο γυναίκες είχαν καταγγείλει πως κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Ρονάλντο (και ακόμα ένα άτομο) σε σουίτα του ξενοδοχείου «Sanderson» του Λονδίνου. Αλλά, λίγες μέρες μετά, η μία εξ’ αυτών απέσυρε τις κατηγορίες, με αποτέλεσμα η Scotland Yard να κλείσει τον φάκελο λόγω έλλειψης στοιχείων. Το περιοδικό επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Ρονάλντο, Γιοχάνες Κάιλερ, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς και προειδοποίησε πως ο πελάτης του «θα δράσει εναντίον οποιουδήποτε επιχειρήσει να πλήξει τη φήμη του».

Το καλοκαίρι του 2009 είπαμε; Μα, εκείνη την εποχή -λίγο πριν κλείσει τα 25 του- ο Κριστιάνο είχε, ήδη, γίνει διάσημος (και) για τις επιτυχίες του στις γυναίκες. Μετρήστε (επιβεβαιωμένους) δεσμούς: Με την Μπιπάσα Μπαζού, ηθοποιό του Bollywood, από τις μεγαλύτερες «σταρ» της Ινδίας. Με την κολομβιανή -επίσης ηθοποιό- Μιρέλα Γκριζάλες (που είχε κάνει την περίφημη δήλωση πως ο Ρονάλντο είναι τόσο καλός… παίκτης στο κρεβάτι, όσο και στο γήπεδο). Με την πορτογαλίδα παρουσιάστρια Καρολίνα Πατροτσίνιο, πρώην μοντέλο. Με την Λετίτζια Φιλίπι, Μις Ιταλία το 1994 και μετέπειτα παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων. Με την Ισπανίδα Νερέιδα Γκαγιάρδο, μοντέλο, που ήταν και η μεγαλύτερη σε διάρκεια σχέση του (είχε κυκλοφορήσει πως είχαν αρραβωνιαστεί στη Σαρδηνία). Με τη Μέρτσε Ρομέρο, μοντέλο, που είχε ψηφιστεί ως η πιο σέξι γυναίκα στην Πορτογαλία. Και, βεβαίως, με την Πάρις Χίλτον. Οταν χώρισαν, οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν εκείνες τις πρώτες του μέρες στη Ρεάλ Μαδρίτης είχαν αποδοθεί στα… βουντού που του έκανε η πρώην ερωμένη του για να τον εκδικηθεί.

Ακόμα κι εκείνοι που τον αντιπαθούν, δύσκολα θα πιστέψουν πως ο πόθος εκατομμυρίων γυναικών (και ομοφυλόφιλων), με τους 23 καταγεγραμμένους δεσμούς μετά το 2004 και τις αναρίθμητες ερωτικές περιπέτειες «της μιας νύχτας», με διάσημες ή λιγότερο γνωστές κυρίες, χρειάστηκε να επιτεθεί στην 25χρονη Αμερικανίδα (ή σε οποιαδήποτε άλλη) για τη σεξουαλική του ικανοποίηση. Οσες πέρασαν από το κρεβάτι του, τον έχουν κατηγορήσει για πολλά: είναι άπιστος, νάρκισσος, ασταθής, εγωκεντρικός. Εχει πληρώσει για σεξ, έχει «φάει χυλόπιτες». Για κάποιες, η ερωτική πράξη μαζί του ήταν σκέτη απογοήτευση. Αλλά καμία, ποτέ, δεν είπε πως υπήρξε βίαιος.

Ούτε, καν, η Ιρίνα Σάικ -ο πιο μακροχρόνιος δεσμός του μέχρι σήμερα (από το 2011, μόλις χώρισε την Κιμ Καρντάσιαν, έως το 2015)- η οποία υπέφερε από τις μηδενικές του αντιστάσεις απέναντι στους θηλυκούς πειρασμούς. Οπως έγραψε η Sun, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να τον εγκαταλείψει (και να πέσει στην αγκαλιά του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ), όταν ανακάλυψε στο κινητό του «ντουζίνες» μηνύματα από και προς άλλες γυναίκες, σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, και η ίδια η Ιρίνα δεχόταν μηνύματα στο κινητό της, από δεκάδες γυναίκες που της έγραφαν ότι φλερτάρουν με τον σύντροφό της. Οταν εκείνη αποφάσισε να τον ρωτήσει ευθέως, ο Κριστιάνο… έπαιξε άμυνα. Αρνήθηκε τα πάντα. Αλλά, μόλις του είπε ότι είχε ψάξει το κινητό του, τα παραδέχθηκε όλα.

maxresdefault
Με την Ιρίνα Σάικ στο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue. Ο δεσμός τους υπήρξε το αγαπημένο θέμα των περιοδικών

Ο Πορτογάλος δεν έμεινε στο φλερτ. Με κάποιες κυρίες το πήγε μέχρι τέλους. Οπως με την Αμάλ Σαμπέρ, η οποία περιέγραψε λεπτομερώς το παθιασμένο βράδυ που πέρασε με τον Ρονάλντο. Βρέθηκαν -είπε η 26χρονη μαροκινή καλλονή- στο εστιατόριο «Banloo». Ενώ κοιταζόταν στον καθρέπτη, στις γυναικείες τουαλέτες, ένας άντρας στάθηκε πίσω της. Ηταν ο Ρονάλντο. Την κάλεσε στο σπίτι του, πήγαν στην κρεβατοκάμαρα και ήπιαν σαμπάνια με πεπόνι σε κάποια αξιολάτρευτα ποτήρια. Εκαναν έρωτα μέχρι τις πέντε το πρωί, ενώ από το κομοδίνο τους κοίταζε η φωτογραφία της Σάικ. Αλλά, αυτό δεν τους εμπόδισε να ξαναβρεθούν μερικές φορές ακόμα. Πώς ήταν το σεξ με τον Κριστιάνο; «Γεμάτο στοργή, ιδίως το πρώτο βράδυ».

Δεν ήταν μόνον η Σαμπέρ. Ο Κριστιάνο έχει το «κέρατο» στο αίμα του. «Το έκανε» και με την Ντανιέλα Τσάβεζ, μοντέλο από τη Χιλή και… κουνελάκι του Playboy. Προτού γνωρίσει τον Πορτογάλο από κοντά, τον Νοέμβριο του 2014 στις ΗΠΑ, επικοινωνούσαν μέσω mail και skype. Οπως εκμυστηρεύτηκε η Ντανιέλα, ξετρελάθηκε με το κορμί του. Κι εκείνος, με το στήθος της. Είναι το φετίχ του. Ηταν ενθουσιασμένος που, για πρώτη φορά, πήγαινε με playmate. Το 2013, όμως, με την ιταλίδα μοντέλα Νικόλ Μινέτι, δεν… έπαιξε καλή μπάλα. Οπως έγραψε το ιταλικό περιοδικό Diva e Donna, η Μινέτι τον χαρακτήρισε «αποτυχία στο κρεβάτι».

Cristiano-Ronaldo-Miss-Bum-bum
O Κριστιάνο και η «Miss Bum Bum», αγαπημένη πολλών ποδοσφαιριστών

Κάποια στιγμή, ο Ρονάλντο κατέφυγε στον πληρωμένο έρωτα της «Miss Bum Bum», Αντρέσα Γιούραχ, η οποία δηλώνει μοντέλο, χρεώνει 7.000 λίρες την ώρα και περηφανεύεται πως έχει «πάρει» τη μισή εθνική Βραζιλίας. Η ίδια η 27χρονη ισχυρίστηκε ότι είχε μια «κανονική» σχέση με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, όμως εκείνη την εποχή ο Κριστιάνο δεν ήθελε συναισθηματικές δεσμεύσεις. Γι’ αυτό, προτίμησε να πληρώσει.

Το 2015, αφού έκανε την Ιρίνα Σάικ να νιώθει «άσχημη και ανασφαλής», όπως είχε δηλώσει η ίδια μετά τον χωρισμό τους, ο «CR7» δεν άργησε να παρουσιάσει ως νέα του αγαπημένη τη δημοσιογράφο Λουτσία Βιγιαλόν, με την οποία γνωρίζονταν καιρό – ενώ ακόμα υπήρχε στη ζωή του η ρωσίδα καλλονή. Η λίστα του, που όλο και μακραίνει, δεν περιλαμβάνει μόνο διασημότητες (μεταξύ των οποίων η Μαρία Σαράποβα και η Ριάνα), αλλά μόνον όμορφες. Ξανθιές, μελαχροινές, αδύνατες, χυμώδεις – δεν έχει σημασία.

Εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με την 21χρονη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Σύμφωνα με τη Sun, ο Κριστιάνο περιμένει δίδυμα, αλλά όχι από την Τζορτζίνα. Οπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα τον περασμένο μήνα, τα δυο αγοράκια κυοφορούνται από παρένθετη μητέρα στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ και πρόκειται να γεννηθούν σύντομα. Στη συνέχεια, τη φροντίδα τους θα αναλάβει η μητέρα του, στη Μαδρίτη. Με τον ίδιο τρόπο, μέσω παρένθετης μητέρας, απέκτησε και τον Κριστιάνο Τζούνιορ, πριν από επτά χρόνια. Η ταυτότητα της γυναίκας, που λέγεται πως εισέπραξε ως αμοιβή 10 εκατομμύρια ευρώ, παραμείνει άγνωστη.

Τη «χυλόπιτα» την έχει φάει από τη Λίλια Ερμακ, ένα πανέμορφο μοντέλο που ζεο στο Μαϊάμι. Πριν από περίπου έναν χρόνο, ο Ρονάλντο βρισκόταν ανάμεσα στους περίπου 500.000 ακολούθους της ρωσίδας καλλονής στα social media, της έκανε like και της έγραφε σχόλια συστηματικά. Ολο και πιο «τολμηρά», όσο ο καιρός περνούσε. Εκείνη, όμως, τον αγνοούσε επιδεικτικά. Ωσπου ο Πορτογάλος κατάλαβε ότι έχασε, και σταμάτησε τα ποσταρίσματα στον λογαριασμό της.

Για την ερωτική ζωή του Κριστιάνο έχουν κυκλοφορήσει πολλά. Μέχρι και ότι «τα είχε» με τον Μαροκινό kick-boxer Μπαντρ Χάρι, τον οποίο επισκεπτόταν κάθε εβδομάδα με το ιδιωτικό του αεροσκάφος. Τότε, τις φήμες είχε φουντώσει και μια «ατάκα» της πρώην του, της Ριάνα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanitatis, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της μαζί του, είχε απαντήσει: «Εχω πολλούς φίλους gay και σέβομαι τη διαφορετικότητα στο σεξ». Να είναι γκέι; Μπάι; Στρέιτ; Αλλά βιαστή τον κάνεις;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...