577
Από τον περσινό Αγώνα Ero's Mountain Trail | hydrastrail.gr

Υδρα: Τρέχοντας στις δύσβατες διαδρομές μιας αρχόντισσας

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2017, 13:10
Από τον περσινό Αγώνα Ero's Mountain Trail
|hydrastrail.gr

Υδρα: Τρέχοντας στις δύσβατες διαδρομές μιας αρχόντισσας

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2017, 13:10

Ο πρόσφατα αποβιώσας Λέοναρντ Κοέν είχε δηλώσει για το σπίτι που αγόρασε στην Ύδρα ότι ήταν η πιο έξυπνη αγορά που έχει κάνει. Δεν μπορούμε να τον αδικήσουμε. Αντιθέτως, καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοεί με το που μπαίνουμε στο λιμάνι της κοσμοπολίτισσας  του Αργοσαρωνικού.

Η Ύδρα εξακολουθεί να αποπνέει μια αρχοντιά και μια φινέτσα που δεν συναντάται εύκολα πλέον στο Αιγαίο. Ταυτόχρονα όμως, κι αυτή είναι η μαγεία της, βγάζει και μια αψάδα, μια αγριάδα που όχι μόνο δεν αναιρεί τις πρώτες της χάρες αλλά τις αφήνει να μπερδεύονται μεταξύ τους και να ταιριάζουν ιδανικά.

Χαρακτηριστικά δείγματα αυτής της τραχύτητας είναι οι ορεινές περιοχές του νησιού. Περιοχές που διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ώστε να διοργανωθεί, για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Hydra’s Trail Event, μια σειρά από αγώνες ορεινού τρεξίματος οι οποίοι θα λάβουν χώρα το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου.

Στην μοναδική αυτή εμπειρία η εταιρεία Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., ως Μέγας Χορηγός, προσκαλεί όλους τους φίλους του ορεινού τρεξίματος, προκειμένου να απολαύσουν ένα αγωνιστικό διήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Συνοδοιπόροι τους, στην κυριολεξία, θα είναι κορυφαίοι αθλητές του ορεινού τρεξίματος που θα δώσουν το παρόν στην πριγκίπισσα του Αργοσαρωνικού για άλλη μια χρονιά .

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου παραμένουν και φέτος πέντε, μαζί με την παιδική διαδρομή. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι υπόλοιποι δύο την Κυριακή. Καινοτομία για φέτος είναι η ποιοτική αναβάθμιση των δύο αγώνων της Κυριακής όπου  προστέθηκαν τμήματα μονοπατιών, σε αντικατάσταση χωματόδρομων.

Οσοι θελήσουν να συμμετάσχουν έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στις ακόλουθες πέντε ξεχωριστές διαδρομές: 

  1. Downhill: πρόκειται για την πιο ευχάριστη κατρακύλα! Είναι απλά, o μοναδικός αγώνας κατάβασης στην Ελλάδα! Η πιο γρήγορη κούρσα στο ορεινό τρέξιμο!
  2. Run & Fun: είναι αυτό που λέμε “πίστα για αρχάριους” (για να το θέσουμε κομψά): μια πραγματικά ευχάριστη διαδρομή που ανήκει στην κατηγορία city trail. Ιδανική για να γνωρίσει ο αθλητής τον αστικό ιστό της Ύδρας.
  3. Rock Race: επίσης κάτι ελαφρύ για όσους δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες της μεγάλης διαδρομής αλλά παράλληλα θέλουν να απολαύσουν τις ορεινές ομορφιές της Ύδρας.
  4. Eros Mountain Trail: When the going gets tough, the tough gets going που λένε και οι αγγλομαθείς, ή, αλλιώς, εδώ που ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδιά: καθαρά αγωνιστική διαδρομή με ποικιλία στο τερέν
  5. Juniors Mini Race: και εδώ βέβαια ξεχωρίζουν τα παιδιά από τους άντρες: διαδρομή σχεδιασμένη για τους μικρούς μας φίλους, ιδανική για τους γονείς που θέλουν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια και να εμψυχώσουν τα παιδιά στο αθλητικό τους ξεκίνημα.

Η χαρά της συμμετοχής γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν οι αθλητές θα δοκιμάζουν τα Digestive Bar Παπαδοπούλου που για μια ακόμη χρονιά θα προσφέρει η χορηγός εταιρεία σε διαφορετικά σημεία κατά μήκος της αγωνιστικής διαδρομής προκειμένου οι συμμετέχοντες να παίρνουν  περισσότερη ενέργεια και δύναμη.

YdraTrail_1290
Η περσινή εκκίνηση

Τα καλά δεν σταματούν εδώ μιας και πολλές εκπλήξεις από την χορηγό εταιρεία θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Το πιο σημαντικό: μέρος των εσόδων από το ποσό των συμμετοχών θα διατεθούν για την κάλυψη αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://hydrastrail.gr/

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...