332
H Σία Αναγνωστοπούλου στη Βουλή. Ενα σχόλιό της για τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ προκάλεσε μια προκλητικά χυδαία επίθεση από στέλεχος της ΟΝΝΕΔ | SOOC

Αποπομπή στελέχους της ΟΝΝΕΔ για τη χυδαία επίθεση κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2017, 13:57
H Σία Αναγνωστοπούλου στη Βουλή. Ενα σχόλιό της για τις δηλώσεις Ντάισελμπλουμ προκάλεσε μια προκλητικά χυδαία επίθεση από στέλεχος της ΟΝΝΕΔ
|SOOC

Αποπομπή στελέχους της ΟΝΝΕΔ για τη χυδαία επίθεση κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2017, 13:57

Ολα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση της Σίας Αναγνωστοπούλου για την περιβόητη δήλωση του Γερούν Ντάισελμπλουμ για τις χώρες του Νότου που τα έφαγαν στα ποτά και στις γυναίκες. Απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με μια ανάρτηση στο facebook στην οποία υιοθετούσε τον όρο «πουτάνες του Νότου» για να καυτηριάσει το κραυγαλέα σεξιστικό της δήλωσης του Ολλανδού.

Ε, αυτήν την ανάρτηση φρόντισε ο κομματικά φιλότιμος διευθυντής οργάνωσης Νέων της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη να καυτηριάσει, με μια χυδαία επίθεση κατά της κυρίας Αναγνωστοπούλου, και τώρα παραπέμπεται στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ και φυσικά του ζητήθηκε η παραίτησή του.

C7izngLWsAEemAF

Ατιμο πράγμα το twitter. O κ. Κούλας μπορεί να ήθελε να αστειευτεί, ή και να δείξει στους κομματικούς του συντρόφους πόσο ετοιμοπόλεμος είναι στις μάχες χαρακωμάτων που δίνονται καθημερινά στα social media. Αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν χυδαίος, σεξιστής και φτηνός. Και τα γραπτά μένουν.

Πρώτα το σχόλιό του αναπαρήχθη στο twitter και έπειτα προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Αριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για πουτανα) καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης , ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή…» ανέφερε το πρωί της Πέμπτης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα η ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε ότι ο κ. Κούλας παραπέμπεται στο πειθαρχικό και ότι ζητήθηκε η παραίτησή του:

«Οι θέσεις που εξέφρασε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης σαφώς και δεν εκφράζουν το σύνολο της Οργάνωσης. Η ΟΝΝΕΔ έχει αποδείξει ότι είναι απέναντι σε ρατσιστικές και σεξιστικές απόψεις.  Ως εκ τούτου η παραίτησή του από τη θέση του Διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε αποδεκτή. Με απόφαση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβου, παραπέμπεται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ».

Για την Ιστορία η ανάρτηση της κυρίας Αναγνωστοπούλου στο facebook ήταν η εξής:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...