206
Η Αΐσα Φράντε, ένα από τα τρία θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο | Facebook

Λονδίνο: Μητέρα δύο κοριτσιών, 43 ετών, ανάμεσα στα θύματα

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2017, 13:10
Η Αΐσα Φράντε, ένα από τα τρία θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο
|Facebook

Λονδίνο: Μητέρα δύο κοριτσιών, 43 ετών, ανάμεσα στα θύματα

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2017, 13:10

Ενώ οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη της διπλής επίθεσης, που χθες το μεσημέρι σκόρπισε τον τρόμο στην καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου, σταδιακά έρχονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία των θυμάτων.

Συνολικά τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους: ο δράστης, ένας αστυνομικός και δύο πολίτες.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, που επικαλείται ισπανικά δημοσιεύματα, πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 55 ετών και μία 43χρονη Ισπανίδα, την Αΐσα Φράντε, που είχε γεννηθεί στη Βρετανία και καταγόταν από τη Γαλικία της Ισπανίας.

Η Φράντε, σύμφωνα με την εφημερίδα, ήταν μητέρα δύο κοριτσιών, 8 και 11 ετών, και την ώρα της επίθεσης φέρεται να ήταν καθ’ οδόν για το σχολείο τους με σκοπό να τις παραλάβει.

Είχε μόλις φύγει από το κολέγιο DLD, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη γέφυρα του Ουεστμίνστερ, όπου δίδασκε ισπανικά. Ηταν παντρεμένη με τον Τζον Φράντε, με καταγωγή από την Πορτογαλία.

Ο πατέρας της έχει κυπριακή καταγωγή, η μητέρα της γεννήθηκε στο Μπετάνζος της βόρειας Ισπανίας και η οικογένειά της αναμένεται να φτάσει στο Λονδίνο εντός της ημέρας.

Ο Αντρές Χερμίντα, δημοτικός σύμβουλος του Μπετάνζος, επιβεβαίωσε τον θάνατό της και δήλωσε ότι η πόλη του έχει υποστεί ένα ανυπολόγιστο πλήγμα λόγω της μάστιγας της τρομοκρατίας. «Τα ειλικρινή συλληπητήριά μας στην οικογένεια της Αΐσα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...