333
H στιγμή της σύγκρουσης... |

Σοκ από το αιματηρό τροχαίο στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2017, 09:25
H στιγμή της σύγκρουσης...
|

Σοκ από το αιματηρό τροχαίο στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας

Protagon Team Protagon Team 27 Φεβρουαρίου 2017, 09:25

Μία 33χρονη μητέρα με το τριών ετών παιδί της βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν μία Πόρσε έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο δικό τους σταματημένο όχημα μέσα σε πάρκινγκ στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.  Την Πόρσε οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της εταιρείας Jumbo. Τον συνόδευε ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Η τραγωδία έγινε ως εξής: ένα αυτοκίνητο μάρκας Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το παιδάκι τους.

Την ώρα που ο πατέρας βρισκόταν στην τουαλέτα η Πόρσε  βγήκε από την πορεία της και έπεσε πάνω στο Honda με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Τα δυο αυτοκίνητα διαλύθηκαν και τυλίχθηκαν στις φλόγες. Και οι τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο συνοδηγός της Πόρσε εκτινάχθηκε από τη θέση του, ενώ οι άλλοι τρεις απανθρακώθηκαν.

Προς το παρόν τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν αδιευκρίνιστα. Πιθανότατα οφείλεται σε υπερβολική ταχύτητα της Πόρσε, κάτι που έκανε τον οδηγό να χάσει τον έλεγχο. Στο βίντεο βλέπουμε να βγαίνουν καπνοί από το πίσω μέρος της Πόρσε, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν ο οδηγός προσπαθεί να φρενάρει ή υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο Γιώργος Βακάκης, αριστερά, με τον φιλό του Ανδρέα Γεωργακόπουλο. Οι επιβάτες της Πόρσε...
Ο Γιώργος Βακάκης, αριστερά, με τον φίλο του Ανδρέα Γεωργακόπουλο: οι επιβαίνοντες στην Πόρσε…

Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. O 24χρονος ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδασε στο Μαϊάμι της Φλόριντα και εργαζόταν ήδη στην εταιρία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργακόπουλο πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρή Δευτέρα.

Ο ιδιοκτήτης των Jumbo Απόστολος Βακάκης είχε τρία παιδιά από τον γάμο του με την Έφη Βακάκη: τη Σοφία ,την Χριστίνα και τον Γιώργο.

Ο Γιώργος Βακάκης
Ο Γιώργος Βακάκης

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...