199
|

Ο Τραμπ δεν θα παραστεί στο Δείπνο των Ανταποκριτών

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2017, 10:18

Ο Τραμπ δεν θα παραστεί στο Δείπνο των Ανταποκριτών

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2017, 10:18

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παραστεί στο Δείπνο των Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου, ακυρώνοντας μίας παράδοση δεκαετιών, κατά την οποία ο εκάστοτε πρόεδρος εκφωνεί ομιλία κατά την οποία κάνει,.. επίδειξη χιούμορ.

«Δεν θα παραστώ στο Δείπνο των Ανταποκριτών. Να είστε καλά και να περάσετε ένα ωραίο απόγευμα»

Ολα αυτά, βέβαια, λόγω της κρίσης στις σχέσεις του Τραμπ με τον Τύπο. «Καλώς ήρθατε στο τελευταίο μου δείπνο και ίσως στο τελευταίο δείπνο» είχε πει ο Μπαράκ Ομπάμα κατά την τελευταία του ομιλία προς τους ανταποκριτές. Μάλιστα ο Ομπάμα είχε σχολιάσει και την απουσία του Τραμπ από το δείπνο του 2016 (είχε παραστεί το 2015): «Εχουμε έναν χώρο με κάμερες, φώτο και διασημότητες και δεν ήρθε; Είναι δυνατόν; Τι κάνει; Βρίσκεται σπίτι του και τρώει μία από τις μπριζόλες του;»

Βέβαια η είδηση θα ήταν αν ο Τραμπ επρόκειτο να παραστεί στο στο δείπνο, μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσε τις τελευταίες μέρες κατά των μέσων ενημέρωσης. Μη φιλικά προς τον ίδιο μέσα αποκλείστηκαν από την ανεπίσημη ενημέρωση του Λευκού Οίκου, ενώ ο ίδιος με tweets του έκανε νέες επιθέσεις προς συγκεκριμένα μέσα.

Ομοίως, μέσα ενημέρωσης που παραδοσιακά διοργάνωναν πάρτι μετά το δείπνο, ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να αναλάβουν αντίστοιχη πρωτοβουλία και φέτος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...