193
Ο Κώστας Καζαμιάκης | Ιανός

«Από το αμπέλι στο θέατρο» στον Ιανό

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2017, 17:57
Ο Κώστας Καζαμιάκης | Ιανός

«Από το αμπέλι στο θέατρο» στον Ιανό

Protagon Team Protagon Team 20 Φεβρουαρίου 2017, 17:57

Τι κοινό μπορεί να έχει ο αυλός του Πάνα με έναν καρδιολόγο, αλλά και τη μοντέρνα τομογραφία; Η απάντηση βρίσκεται στη σειρά εκδηλώσεων «από το αμπέλι στο θέατρο» κατευθείαν στον Ιανό, εκεί που ο Κώστας Καζαμιάκης συνεχίζει αυτές τις θεματικές βραδιές.

Ο Κώστας Καζαμιάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Εχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική, Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης. Εχει διδάξει σε πολλά Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Από το 1976 μέχρι το 2012 εργάστηκε στην Ακρόπολη Αθηνών για την τεκμηρίωση και αποκατάσταση των μνημείων. Εχει κάνει ομιλίες, δημοσιεύσεις και έχει γράψει βιβλία για την Τέχνη και την Αρχιτεκτονική.

Αυτή τη φορά, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, 18:00-20:00, ο Κώστας Καζαμιάκης συνομιλεί στον Ιανό (Σταδίου 24) με τον Διευθυντή Καρδιολογίας στο Ωνάσειο και μουσικό Θανάση Δρίτσα με θέμα «Η μουσική θεραπεία: από τον αυλό του Πάνα στο φως της μοντέρνας τομογραφίας».

Θα προβληθούν βίντεο που έχει κάνει η εικαστικός Μαίρη Σάββα με υπόβαθρο τη μουσική του Θανάση Δρίτσα, ενώ ο σπουδαίος καρδιολόγος και μουσικός θα παίξει και θα τραγουδήσει στο πιάνο μερικά έργα του.

Μαζί τους θα είναι ο μουσικός Νίκος Ξανθούλης με την αρχαία λύρα του και η υψίφωνος Αθηνά Δημητρακοπούλου.

Είσοδος ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...