438
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου μεταφέρθηκε το βαριά τραυματισμένο βρέφος |

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κρήτη μετά από καβγά των γονιών του

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2017, 15:20
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου μεταφέρθηκε το βαριά τραυματισμένο βρέφος
|

Συγκλονίζει ο θάνατος βρέφους στην Κρήτη μετά από καβγά των γονιών του

Protagon Team Protagon Team 19 Ιανουαρίου 2017, 15:20

Ενας έντονος καβγάς μεταξύ συζύγων στη Σητεία της Κρήτης είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα το παιδί τους, ηλικίας μόλις έξι μηνών. Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, o 52χρονος σύζυγος πέταξε το κινητό του τηλέφωνο στη σύζυγό του κατά τη διάρκεια λογομαχίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί το μωρό που εκείνη τη στιγμή κρατούσε στην αγκαλιά της!

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος, που έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στην σπονδυλική στήλη, υπέστη ανακοπή τα ξημερώματα της Πέμπτης και κατέληξε λίγο μετά τις 6.30 το πρωί. Οι γιατροί ενημέρωσαν τις Αρχές για τα σημάδια κακοποίησης που εντόπισαν στο σώμα του και εξετάζεται τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της οικογένειας το βράδυ της Τετάρτης.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Γιάννης Φανουργιάκης δήλωσε ότι μεταφέρθηκε εκεί σε πολύ βαριά κατάσταση.

«Είχε εσωτερική αιμορραγία και τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα. Κλήθηκε η ομάδα των ιατρών να το διαχειριστεί και οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Μετά από πολύωρη προσπάθεια των γιατρών να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, το μωράκι κατέληξε στις 6.30 το πρωί. Τώρα αυτήν την ώρα διεξάγεται ιατροδικαστική εξέταση».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, αλλά και από γιατρούς του νοσοκομείου, η μητέρα του βρέφους ήταν αρκετά φοβισμένη και φέρεται να είπε στην αρχή πως ο άνδρας της πέταξε το κινητό στο κεφάλι του μωρού, που κρατούσε στην αγκαλιά της, αλλά αυτή η εκδοχή δεν ήταν αληθής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, ο 52χρονος, που είναι δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Σητείας και η 32χρονη έχουν ένα ακόμη παιδί, ενώ αυτός είναι ο δεύτερος γάμος και για τους δύο. Ο καβγάς ξεκίνησε αργά το βράδυ όταν ο πατέρας γύρισε σε κατάσταση μέθης στο σπίτι, αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε συνεστίαση των δημοτικών υπαλλήλων Σητείας και Ιεράπετρας στην οποία είχε πάει. Ο άντρας επιτέθηκε στη σύζυγό του την ώρα που κρατούσε αγκαλιά το μωρό τους με αποτέλεσμα το βρέφος να υποστεί βαρύτατες κακώσεις.

Το cretapost κάνει λόγο για τρία σενάρια: Το πρώτο σενάριο είναι πως κατά την διάρκεια του καυγά ο 52χρονος πέταξε το κινητό τηλέφωνό του στη σύζυγό του. ωστόσο το κινητό χτύπησε το έξι μηνών παιδί.

Το δεύτερο σενάριο –που φαίνεται να είναι και το επικρατέστερο– αναφέρει πως ο 52χρονος χτύπησε την σύζυγό του την ώρα που εκείνη κρατούσε στην αγκαλιά της το βρέφος και έπεσαν και οι δύο στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα το παιδί.

Κατά το τρίτο σενάριο, πάνω στον καυγά ο 52χρονος πήγε να χτυπήσει την σύζυγο, ωστόσο χτύπησε το παιδί με αποτέλεσμα να πέσει από την αγκαλιά της μητέρας του και να τραυματιστεί βαρύτατα.

Ο 52χρονος πατέρας κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...