298
Το πρώην πλέον ζευγάρι σε κοινή εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2015 | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Η Τζολί ήθελε να αποκλείσει τον Πιτ από τα παιδιά

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2016, 12:51
Το πρώην πλέον ζευγάρι σε κοινή εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2015 | REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Η Τζολί ήθελε να αποκλείσει τον Πιτ από τα παιδιά

Protagon Team Protagon Team 13 Δεκεμβρίου 2016, 12:51

Δεν πρέπει να υπάρχει διαζύγιο επωνύμων χωρίς κάποια ανατροπή, μια αντιπαράθεση, μια κόντρα και επεισόδια αντεκδίκησης. Μπορεί να μην είναι όλα σαν τον «Πόλεμο των Ρόουζ», την ταινία με την Κάθλιν Τέρνερ και τον Μάικλ Ντάγκλας που έφτασαν στα όρια του πολέμου για ένα διαζύγιο, αλλά οι άσχημες στιγμές και οι εντάσεις δεν λείπουν.

Το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί παίρνει τώρα μια διαφορετική τροπή, με μήλο της έριδος την επιμέλεια των έξι παιδιών του ζεύγους, βιολογικών απογόνων και υιοθετημένων.

Το Hollywood Life αναφέρει ότι και οι δυο πρώην σύζυγοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα για την επιμέλεια των παιδιών τους, καθώς κανένας δεν θέλει να κάνει πίσω.

Τα παιδιά και το μέλλον τους ήταν εξάλλου από την πρώτη στιγμή το αγκάθι στην έκδοση του διαζυγίου.

Η Τζολί είναι αυτή που ήθελε να αποκόψει τον Μπραντ από τα παιδιά και εμφανιζόταν περισσότερο επίμονη. Ωστόσο υπαναχώρησε κάπως όταν κατάλαβε ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τον Μπραντ Πιτ. «Για κάποιο λόγο πίστευε ότι θα μπορούσε να κόψει τον Μπραντ από τη ζωή τους, αλλά τώρα καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί», δήλωσε πρόσωπο με γνώση των γεγονότων.

Ωστόσο το ίδιο πρόσωπο αναφέρει ότι από την πλευρά του και ο Μπραντ Πιτ είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να συναντά τα παιδιά. «Δεν πρόκειται να κρυφτεί και να επιτρέψει στην Αντζελίνα να παίξει τα παιχνίδια της», πρόσθεσε.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να μείνει πολύ διακριτικά σε ξενοδοχείο στο Μπελ Ερ στην Καλιφόρνια ώστε να κρατήσει τον Πιτ μακριά από τα παιδιά.

Ο Πιτ για να μπορεί να τα βλέπει δέχτηκε να έχει μία συνάντηση με κάθε παιδί, αλλά η Τζολί και η δικηγόρος της Λόρα Γουέσερ δεν το δέχτηκαν.

Ερχονται λοιπόν περισσότερα επεισόδια στην έκδοση του διαζυγίου; Αρκετά πιθανό, εξάλλου και ο πληροφοριοδότης του δημοσιεύματος μάς το ξεκαθαρίζει από τώρα: «προετοιμαστείτε, δεν έχετε δει τίποτα ακόμα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...