09/02/2010
Πρωταγωνιστές
Αρχική σελίδαΕκπομπέςΗ ομάδα

Get Adobe Flash player Install latest flash player if this video gallery doesn't work.

08/11/2009
H Κωνσταντίνα Κούνεβα στην πρώτη της μεγάλη συνέντευξη

«Με είχαν προειδοποιήσει ότι θα με σκοτώσουν

αλλά αν γύριζε ο χρόνος πίσω πάλι το ίδιο θα έκανα»

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα μίλησε για πρώτη φορά την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στους «Πρωταγωνιστές». 

Από το δωμάτιο του Ευαγγελισμού όπου παραμένει για νοσηλεία η Κωνσταντίνα Κούνεβα αφηγήθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη τη ζωή της. Από τα παιδικά της χρόνια την εποχή του Ζίβκοφ, την άφιξή της στην Ελλάδα και τους συνδικαλιστικούς της αγώνες, μέχρι τη δολοφονική επίθεση εναντίον της τα μεσάνυχτα της 22 προς 23 Δεκέμβρη του 2008.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα λέει για το δράστη: «Σε μένα το κακό φαίνεται, σε κείνους δε φαίνεται. Αυτός τραβάει πολύ περισσότερα από μένα, είμαι σίγουρη».

Για το γιο της: «Ο Εμμανουέλ είναι ένα σοφό παιδί. Πονάει με τον τρόπο του κι όσο πιο πολύ με βλέπει τόσο πιο πολύ πονάει. Εύχομαι να βρει τη δύναμη να το ξεπεράσει, θα γίνω καλά».

Για την αστυνομία: «Για να μην έχει βρει τους δράστες, δεν έχει κάνει τη δουλειά της σωστά».

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει σήμερα τη ζωή: «Ο φόβος δεν βοηθά, ο φόβος δεν σε αφήνει να είσαι ελεύθερος, ο φόβος είναι καταστροφή».

Για την Κωνσταντίνα Κούνεβα μιλούν στην κάμερα της εκπομπής οι: Ελλάδα Καϊσίδου (η νυχτερινή αποκλειστική στο νοσοκομείο), Κατερίνα Μάτσα (ψυχίατρος), Μάγια Ντίτσεβα (συνάδελφός της), Κώστας Παπαδάκης (δικηγόρος), Βλασία Παπαθανάση (πρ. Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών και Οικιακού Προσωπικού).

 

Δείτε επίσης 8 νέα βίντεο που δεν έχουν προβληθεί στην τηλεόραση εδω

Η πρώτη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Κούνεβα
Πατήστε μία φωτογραφία για να δείτε τη μεγέθυνσή της
Επιστροφή
Διαβάστε

 

© 2009 Protagon.gr | Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων

Created by tool