745
O Νίκος Καρβέλας τσακώνεται με τον παρουσιαστή του σόου «Star Academy», Μένιο Φουρθιώτη. | ΥοuTube/Epsilon TV

Τρελό weekend #9

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 29 Μαΐου 2017, 12:21
O Νίκος Καρβέλας τσακώνεται με τον παρουσιαστή του σόου «Star Academy», Μένιο Φουρθιώτη.
|ΥοuTube/Epsilon TV

Τρελό weekend #9

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 29 Μαΐου 2017, 12:21

1. Η Αντζυ η Σαμίου γίνεται η πρωθιέρεια του «τι μας κρύβουν». Με αφορμή τη νοσηλεία του πρώην Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, η τραγουδίστρια μάς επιβεβαιώνει με ανάρτησή της στο facebook ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά σε αυτή τη χώρα. Ούτε στο μυαλό κάποιων…

Θεωρητικά δεν μπορούσε να το κάνει χειρότερο. Αλλά μετά υπαινίχθηκε ότι θα μπορούσε να ζητήσει και την ψήφο μας για όλα αυτά. «Φαντάσου δηλαδή να με ενδιέφερε να κατέβω στην πολιτική (που μπορούσα άνετα, είχα προτάσεις από δεξιά κόμματα), ή να έχω πολλά like στα ποστ μου! Θα έγραφα ψέματα, παραμύθια κι όχι αλήθειες που πονάνε!» έγραψε η Αντζυ. Και όταν κάποιος λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει, ξέρετε ποιο είναι το επόμενο βήμα έτσι; Να τον ενδιαφέρει…

2. Ο Γιώργος Παπανδρέου το τσούζει. Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ και πρώην Πρωθυπουργός υψώνει το ποτήρι σε μάζωξη στη μνήμη του Ούλοφ Πάλμε. Η μάζωξη έγινε στην Κρήτη, στη Χερσόνησο, οπότε και να θες -ως super fit- να αποφύγεις το κρασί δεν μπορείς. Ετσι ο ΓΑΠ τα ήπιε με τον Ιωακείμ Πάλμε, γιο του αδικοχαμένου σουηδού πολιτικού, τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Μαστοράκη και τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

219781 (1)
ΓΑΠ, Πάλμε, Μαστοράκης, Αρναουτάκης. Εβίβα! (ΙΝΤΙΜΕΝΕWS)

3. Η Κατερίνα Παπακώστα είναι φιλότεχνη. Η βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Αθηνών επισκέφτηκε την Art Athina και μας ενημέρωσε για αυτό μέσω facebook.

4. Ο Νίκος Καρβέλας θύμα της δικτατορίας (του Φουρθιώτη). Για όποιον ενδιαφέρεται έγινε ένας μικρός χαμούλης στο «Star Academy» του καναλιού «Ε» το βράδυ του Σαββάτου. Τσακώθηκε ο Νίκος Καρβέλας με τον παρουσιαστή του σόου Μένιο Φουρθιώτη. Σύμφωνα με παρατηρητές φταίνε και οι δύο, ή μάλλον και οι τέσσερις αν προσθέσουμε και τα υπερμεγέθη τηλεοπτικά Εγώ τους.

Ο Καρβέλας διαμαρτυρήθηκε στον αέρα που δεν του δόθηκε ο λόγος για να κάνει την κριτική του δυο φορές και ξέσπασε κατά του παρουσιαστή, ο οποίος ήθελε να συνεχίσουν την διαδικασία του σόου και θέλησε αρχικά να του αφαιρέσει το λόγο κλείνοντας του το μικρόφωνο.

«Παρακαλώ πολύ! Αν συνεχίσετε θα κλείσω το μικρόφωνο. Κύριε Ασπρούλια παρακαλώ πολύ κόψτε του τον ήχο» είπε ο παρουσιαστής.

Στην επόμενη διαγωνιζόμενη ο Φουρθιώτης έδωσε το λόγο στον κριτή, όμως ο Καρβέλας δεν ξεχνά: «Η δικτατορία σας τελείωσε;» του είπε.

Ο παρουσιαστής του απάντησε:«Αυτός είναι ο κανονισμός του “Star Academy”. Αν σας αρέσει. Αν δεν σας αρέσει είναι δικό σας θέμα και δεν αφορά το τηλεοπτικό κοινό. Εδώ ο ρόλος σας είναι για να κρίνετε».

Ο Καρβέλας του ανταπάντησε: «Κι εσείς όχι για να κρίνετε εμάς. Δεν μπορείτε να κρίνετε εμένα».

Ξανά ο Φουρθιώτης, με περισσότερες φωνές πια: «Αυτή είναι η διαδικασία του “Star Academy”. Αν δεν σας αρέσει μπορείτε να αποχωρήσετε! Η πόρτα είναι ανοιχτή. Από εκεί παρακαλώ». 

Πιο μετά ο Καρβέλας: «Είστε για να παρουσιάζετε όχι για να κρίνετε».

Κι άλλος Φουρθιώτης: «Αν δεν σας αρέσει η διαδικασία αποχωρήστε! Αποχωρήστε!»

Καρβέλας με τσαμπουκά: «Με διώχνετε; Όταν αποφασίσετε να γίνετε παρουσιαστής και να εκτελείτε τα χρέη του παρουσιαστή…»

Φουρθιώτης επικαλούμενος το τηλεοπτικό κοινό: «Δεν είστε εδώ για να με κρίνετε κύριε Καρβέλα εσείς. Είμαι εδώ για να με κρίνει το 1 εκατομμύριο. Δεν είστε για να κρίνετε εμένα».

[Και ξανά και ξανά το ίδιο σε λούπα και επειδή όλο αυτό είναι αφόρητα βαρετό και γελοίο όποιος θέλει μπορεί να δει το βίντεο]

Πάντως σήμερα, Δευτέρα, το Epsilon ανακοίνωσε ότι μετά τον καβγά ο Καρβέλας έθεσε εαυτόν εκτός καναλιού. «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση. Υποθέτω ότι το επόμενο μπλουζάκι του Καρβέλα θα γράφει «Κάτω η χούντα του Φουρθιώτη».

5. O Αδωνις Γεωργιάδης στο σχολείο. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην εορτή λήξεως της χρονιάς στην Ελληνική Αγωγή. Ανήρτησε πολλές φωτογραφίες στο facebook. Αγαπημένη μου είναι αυτή.

18768185_1670429436330602_6943689246085733221_o

6. Ο Παύλος Πολάκης ψάχνει «ζεσουίδες». Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αφού τα έχει κάνει όλα καλά στο χαρτοφυλάκιό του, είπε Σαββατιάτικα να ασχοληθεί με την ιστορία του Γιώργου Φιλιππάκη, του γραμματέα της ΕΣΗΕΑ που ευχήθηκε να σκάσει βόμβα και στα πόδια του Γιάννη Στουρνάρα. Από την ανάρτηση του αγαπημένου υπουργού του Αλέξη Τσίπρα εμένα μού έμεινε ότι ο Μπογδάνος του ΣΚΑΪ είναι εφάμιλλος του Κουμουτσάκου της ΝΔ. Μεγάλε Κωνσταντίνε!

7. Μια εικόνα από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ.

1695645

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...