683
Μια ρεπόρτερ στη μάχη της ενημέρωσης, η Φώφη στη μάχη της ψήφου, ο Ζαγοράκης στη μάχη της τέχνης, η Αννα-Μισέλ στη μάχη της Β' Αθηνών και ο Κουτσούμπας στη μάχη για την επανάσταση | Instagram/Facebook/Twitter/CreativeProtagon

Τρελό weekend #24

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 25 Σεπτεμβρίου 2017, 12:50
Μια ρεπόρτερ στη μάχη της ενημέρωσης, η Φώφη στη μάχη της ψήφου, ο Ζαγοράκης στη μάχη της τέχνης, η Αννα-Μισέλ στη μάχη της Β' Αθηνών και ο Κουτσούμπας στη μάχη για την επανάσταση
|Instagram/Facebook/Twitter/CreativeProtagon

Τρελό weekend #24

Ματίνα Δελή Ματίνα Δελή 25 Σεπτεμβρίου 2017, 12:50

1. Η Ευρωβουλή πάει την Πάολα. Λογικό. Αφού ολόκληρος Γιώργος Λιάνης την καλωσόρισε στα Πρέσπεια, γιατί να μην πάει να την ακούσει και ο εκλεγμένος με 167.000 σταυρούς ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας -και πρώην μπαλαδόρος- Θοδωρής Ζαγοράκης;

Βέβαια την εικόνα με την Πάολα δεν την ανήρτησε ο «Ζαγόρ», αλλά η σύζυγός του, Ιωάννα Λίλη.

Μοναδικη βραδια η χθεσινη στο Stage-live με Παολα και Στελλιο Ρόκο!!!! Φιλια σε όλους!!! #awesomenight #yesterday #stagelivethessaloniki #loveumyfriends???????????

A post shared by Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) on

2. Ο Λαλιώτης πάει στο ΟΑΚΑ. Από τους λίγους πολιτικούς που τόλμησαν να υποβληθούν στη βάσανο ενός ντέρμπι. Τον Φλαμπουράρη ας πούμε δεν τον πήρε το μάτι μου στο ΟΑΚΑ, στο ματς της αγαπημένης του ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Αλλά το «θείον βρέφος» εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό. Και άντεξε και τα δακρυγόνα.

 ¡≈  - œÀ’Ö…¡ œ” AEK - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2017-2018)
Ο Κώστας Λαλιώτης ατάραχος παρά την αγωνία για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι άλλοι δύο κύριοι μάλλον ποζάρουν, τον λόγο δεν τον γνωρίζω (INTIMENEWS)

3. Μια ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ βάζει τα πράγματα στη θέση τους για τον «πέφτουλα» κολυμβητή. Επειδή πολλά ειπώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο για τον κ. Δημήτρη, τον λουόμενο που τάχα μου την «έπεσε» on air στη Μαρία Βούσουλα, αποκαλώντας τη «μωράκι μου», η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

4. Ο Αδωνις Γεωργιάδης αγωνιά για τις γερμανικές εκλογές. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ήταν ένας από τους πολλούς που προσεκλήθησαν το απόγευμα της Κυριακής στην οικία του γερμανού πρεσβευτή για να παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών. Μαζί του ήταν και ο άλλος αντιπρόεδρος ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος όμως δεν ασχολείται με το twitter όσο ο Αδωνις (εδώ το tweet του Αδώνιδος).

DKgKIGVXcAAqqcb

5. H Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου παίρνει σβάρνα τη Β’ Αθηνών. Το πρωί του Σαββάτου η βουλευτής της ΝΔ ήταν στη Νέα Σμύρνη.

Το πρωί της Κυριακής πήγε και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Της ξέφυγε η Νέα Ελβετία. Αλλά μετά από ένα τέτοιο οργιώδες Σαββατοκύριακο δεν είναι τυχαίο που μετά είπε στην τηλεόραση ότι ο Σουλτς τον «ήπιε»…

6. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έχει ταλέντο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ χορεύει ζεϊμπέκικο σε φεστιβάλ της ΚΝΕ. Το είχε κάνει και το 2015 χορεύοντας «Το τραγούδι της ξενιτιάς» (Μίκης Θεοδωράκης/Ερίκκος Θαλασσινός) – απολαύστε τον εδώ.

Αυτή τη φορά όμως χόρεψε (εδώ) τη «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου (μουσική Θάνος Μικρούτσικος, στίχοι Αλκης Αλκαίος), κερδίζοντας τα χειροκροτήματα των νεαρών κομμουνιστών αλλά και ορισμένα πικρόχολα σχόλια στο twitter, όπως αυτό του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού.

Τέλος πάντων, ο κ. Κουτσούμπας το γλέντησε το Σαββατόβραδο. Και είχε και συναντήσεις με εκπροσώπους του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Μαρία Φαραντούρη και βεβαίως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

koutsoympas

7. H περιοδεία της Φώφης Γεννηματά έχει κάτι το αληθινό (αλλά και σουρεάλ συνάμα). Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ περιόδευσε στο Κερατσίνι προτού ξεκινήσει για την Αχαΐα και την Ηλεία. Οι φωτογραφίες από τις επαφές της με τον απλό λαό -και τον απλό ψηφοφόρο της Κεντροαριστεράς- έχουν κάτι το πηγαίο. Αλλά ώρες ώρες είναι κάπως αλλόκοτες. Δεν φταίω εγώ, αυτή τις ανέβασε στο facebook.

fofiiiii
Πώς πέρασε το Σαββατοκύριακό της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...